Libnet.ro
UNICEF

18:00

Donald Trump sustine ca este dur fata de Moscova si crede ca Rusia a sistat actiunile contra SUA / Casa Alba: Declaratia a fost nteleasa gresit, amenintarea rusa exista n continuare

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump sustine ca este dur fata de Moscova si crede ca Rusia a sistat actiunile contra SUA / Casa Alba: Declaratia a fost nteleasa gresit, amenintarea rusa exista n continuare

Presedintele american Donald Trump a afirmat miercuri dupa-amiaza ca Moscova a sistat actiunile impotriva Statelor Unite, contrazicand evaluarile serviciilor de informatii americane, care atrag atentia ca ingerintele ruse continua. Liderul de la Casa Alba a sustinut de asemenea ca este presedintele care a avut cea mai dura abordare fata de Rusia. The Times: in privinta Iranului Trump are dreptate, Europa, nuNew Yorker: Cum au mintit Trump si Putin la Helsinki . continuă pe Hotnews

Donald Trump sustine ca SUA platesc peste 90% din apararea Europei

Intr-un interviu acordat televiziunii Fox News la Helsinki, dupa intalnirea cu omologul sau rus Vladimir Putin, presedintele american Donald Trump a sustinut luni noaptea ca Statele Unite achita 91% din costul.

Donald Trump nu s-a aplecat in fata Reginei. De cate ori a incalcat protocolul?

Donald Trump a intalnit-o pentru prima data pe regina Elisabeta a II-a, iar o lume intreaga a fost cu ochii pe acestia pentru ca toti erau curiosi daca presedintele Americii va respecta protocolul regal sau nu. Exista o lista stricta cu lucrurile care sunt permise sau nu in preajma Majestatii Sale, pe care insa Donald nu le-a respectat.

VIDEO Primul summit Donald Trump - Vladimir Putin / Zvonurile legate de un dosar compromitator legat de Trump, o absurditate, spune Putin / Trump refuza sa condamne ingerinta Moscovei n alegerile din 2016

Zvonurile legate de un dosar compromitator despre Donald Trump si care ar fi detinut de Moscova reprezinta o absurditate, a afirmata luni presedintele rus Vladimir Putin, intr-o conferinta comuna cu liderul american, la capatul primului summit bilateral care a avut loc la Helsinki. Acesta a admis insa ca a vrut ca Trump sa castige alegerile, pentru ca a vorbit, in timpul campaniei, despre normalizarea relatiilor dintre SUA si Rusia. in plina conferinta, Donald Trump a refuzat sa condamne Moscova pentru ingerinta in alegerile prezidentiale americane din 2016.

Tensiuni GRAVE intre Germania si SUA: Nu ne mai putem baza pe deplin pe Donald Trump

Germania si intreaga Europa nu se mai poate baza pe deplin pe Donald Trump. Aceasta este declaratia ministrului de Externe german, Heiko Maas. Harta starnita intre Trump si Merkel a pornit de la bugetul.

Donald Trump respinge planul lui Vladimir Putin privind actiuni reciproce de interogare

Presedintele SUA, Donald Trump, nu este de acord cu propunerea omologului sau din Rusia, Vladimir Putin, privind interogarea unor cetateni americani de autoritatile ruse in schimbul cooperarii Moscovei in investigatia privind ingerintele electorale, anunta Casa Alba, potrivit site-ului Axios. com.

Donald Trump: Niciun presedinte nu a fost atat de dur cu Rusia asa cum am fost eu

Presedintele american, Donald Trump, a respins marti criticile la adresa atitudinii sale fata de Moscova, spunand ca nu a existat vreodata un presedinte atat de dur cu Rusia asa cum am fost eu, transmite.

Nancy Pelosi afirma ca presedintelui american i-a fost frica sa l nfrunte pe Putin: n fiecare zi ma ntreb ce au rusii despre Donald Trump

Sefa democratilor din Camera Reprezentantilor, Nancy Pelosi, a sugerat, luni, ca Moscova il santajeaza pe presedintele Donald Trump, iar Rusia are ceva despre liderul american, in timp ce liderii Statelor Unite si Rusiei s-au intalnit la Helsinki, Finlanda, relateazaThe Washington Times.

A inceput summitul istoric Donald Trump - Vladimir Putin: Primele declaratii ale celor doi sefi de stat (VIDEO)

Donald Trump si Vladimir Putin au inceput summitul istoric ce ii aduce pentru prima data fata in fata intr-o intalnire bilaterala. in declaratiile de la debutul summitului, Donald Trump a.

VIDEO Donald Trump, lasat in bezna in timp ce vorbea despre implicarea rusilor in ultimul scrutin prezidential din Statele Unite

O pana de curent a avut loc la Casa Alba in timp ce Donald Trump dadea asigurari ca are incredere in serviciile secrete americane si recunoaste amestecul rusilor in scrutinul prezidential din 8 noiembrie 2016, pe care l-a castigat in fata democratei Hillary Clinton.

Donald Trump, izolat n Statele Unite, dupa un turneu european care i-a consternat pna si pe republicani

Presedintele american Donald Trump se regaseste izolat, marti, pana si in tabara sa politica, dupa un turneu european considerat dezastruos in care a intors spatele aliatilor sai europeni si a parut sa dea credit liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, in fata serviciilor secrete ale Statelor Unite, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )