Libnet.ro
UNICEF

16:45

Donald Trump si Tayyip Erdogan au avut o conversatie telefonica privind cazul jurnalistului saudit asasinat

Adevărul Adevărul,
Donald Trump si Tayyip Erdogan au avut o conversatie telefonica privind cazul jurnalistului saudit asasinat

Presedintele american Donald Trump si omologul sau turc Tayyip Erdogan au purtat o discutie prin telefon privind moartea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, a transmis luni agentia de presa turca Anadolu. continuă pe Adevărul

Cum a reactionat Rusia dupa ce Donald Trump a anuntat retragerea SUA din tratatul privind fortele nucleare intermediare

Moscova l-a avertizat duminica pe liderul Casei Albe, Donald Trump, ca intentia lui de a retrage SUA din INF, tratatul nuclear semnat de cele doua parti in timpul Razboiului Rece, este un pas foarte periculos.

Donald Trump anunta retragerea Statelor Unite din tratatul INF cu Rusia

Statele Unite se vor retrage unilateral din tratatul cu Rusia privind fortele nucleare intermediare INF), a anuntat sambata presedintele american Donald Trump, citat de DPA. Tratatul INF a fost semnat in 1987 de presedintele SUA Ronald Reagan si de.

Vremea razboiului: Trump anunta RETRAGEREA SUA din Tratatul privind fortele nucleare intermediare! Trebuie sa producem aceste ARME

Presedintele american Donald Trump a anuntat, sambata, retragerea Statelor Unite din Tratatul privind fortele nucleare intermediare INF). Rusia a incalcat prevederile tratatului. Le-au incalcat de.

Donald Trump vrea liber la nucleare: Cum a aparat rachetele din Romania

Conform unor declaratii facute de Donald Trump in urma cu cateva zile, SUA se retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare sau INF pentru a se apuca serios de bombe atomice si rachete cu raza lunga de actiune. in 1987, presedintele Ronald Reagan semna cu Mihail Gorbaciov, liderul de la Kremlin de la acea vreme, acordul [] .

VIDEO Caravana cu mii de migranti din Honduras si continua marsul spre Statele Unite, n ciuda amenintarilor lui Donald Trump

Dupa ce au petrecut o a doua noapte in Mexic, mii de oameni din Honduras se pregatesc luni sa reia dificilul mars spre Statele Unite, sfidand autoritatile mexicane si pe presedintele Donald Trump, scrie AFP.

SUA: Donald Trump afirma ca 's-a facut totul pentru a opri asaltul' migrantilor hondurieni

Presedintele american, Donald Trump, a dat asigurari la sfarsitul saptamanii trecute ca s-a facut totul pentru a opri asaltul miilor de migranti hondurieni in drum spre Statele Unite din sudul Mexicului, relateaza AFP citata de Agerpres.

Donald Trump anunta retragerea SUA din Tratatul nuclear INF cu Rusia, denuntnd ncalcarea acordului de catre Moscova

Statele Unite se vor retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat sambata seara presedintele Donald Trump, acuzand Rusia de incalcarea acordului semnat in anul 1987.

VIDEO Donald Trump anunta retragerea SUA din Tratatul nuclear INF cu Rusia, denuntnd ncalcarea acordului de catre Moscova

Statele Unite se vor retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat sambata seara presedintele Donald Trump, acuzand Rusia de incalcarea acordului semnat in anul 1987.

Omenirea face un nou pas spre infern: Donald Trump denunta unilateral Tratatul privind fortele nucleare intermediare

Presedintele Trump a decis retragerea tarii sale din inca un acord international de importanta strategica, un semnal ce va avea un impact teribil deoarece, cu siguranta, urmeaza dezechilibrarea imediata a formulei de echilibru si supraveghere reciproca a arsenalelor SUA si Rusiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )