Libnet.ro
UNICEF

11:00

Donald Trump vrea un zid de-a lungul Saharei pentru a opri migratia

Antena3 Antena3,
Donald Trump vrea un zid de-a lungul Saharei pentru a opri migratia

Presedintele american Donald Trump i-a sugerat recent ministrului de externe spaniol, Josep Borrell, construirea unui zid de-a lungul Saharei pentru stoparea migratiei, a relatat seful diplomatiei de la Madrid,. continuă pe Antena3

Donald Trump vrea sa ridice vizele pentru polonezi

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca ia in calcul eliminarea vizelor de calatorie pentru cetatenii polonezi,in timpulintrevederii cu omologul sau polonez, Andrzej Duda. La incepere.

Donald Trump a sugerat Spaniei construirea unui zid pentru oprirea migrantilor

Presedintele american Donald Trump a sugerat Guvernului spaniol sa construiasca un zid in Sahara pentru o opri migratia, masura pe care a promovat-o si in campania sa electorala, propunand construirea unui zid mare si frumos de-a lungul granitei dintre SUA si Mexic, informeaza News. ro.

Donald Trump, scrisoare pentru presedintele Klaus Iohannis: Astept cu interes sa aflu despre progresul nostru comun in noi proiecte de investitii si parteneriate de afaceri

Presedintele american Donald Trump a transmis luni un mesaj cu ocazia organizarii de catre Romania a sumitului Initiativa celor Trei Mari. in scrisoarea adresata presedintelui Klaus Iohannis, Donald Trump.

Fara VIZE in SUA! Donald Trump a facut anuntul momentului

Statele Unite iau in considerare eliminarea vizelor pentru cetatenii polonezi , a declarat presedintele Donald Trump, in timpul intrevederii oficiale cu omologul sau polonez Andrzej Duda, la Casa.

Donald Trump spune ca Statele Unite iau n considerare o prezenta militara permanenta n Polonia

Statele Unite iau in considerare o solicitare privind o prezenta militara permanenta in Polonia, precum si eliminarea vizelor pentru cetatenii din aceasta tara, a declarat presedintele american Donald Trump, in contextul intrevederii cu omologul sau polonez Andrzej Duda, la Casa Alba, transmite Reuters.

VIDEO Donald Trump spune ca Statele Unite iau n considerare o prezenta militara permanenta n Polonia

Statele Unite iau in considerare o solicitare privind o prezenta militara permanenta in Polonia, precum si eliminarea vizelor pentru cetatenii din aceasta tara, a declarat presedintele american Donald Trump, in contextul intrevederii cu omologul sau polonez Andrzej Duda, la Casa Alba, transmite Reuters.

Donald Trump, mesaj pentru Klaus Iohannis

Presedintele SUA, Donald Trump, spune intr-un mesaj transmis participantilor la Summitul Initiativei celor Trei Mari, care are loc astazi si maine la Bucuresti, ca SUA raman dedicate colaborarii cu cele 12 state membre, pentru continuarea extinderii infrastructurii energetice, de transport si digitale, aratand ca Initiativa celor Trei Mari are un potential enorm de a furniza rezultate in aceste domenii si in alte sectoare importante de cooperare, relateaza News. ro.

Donald Trump, mesaj pentru Iohannis: Initiativa celor Trei Mari are un potential enorm

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis referitor la Summitul Initiativei celor Trei Mari, subliniind ca aceasta reuniune de la Bucuresti are un potential enorm, mai ales in ceea ce priveste subiectele care tin de securitatea energetica si afacerile intre state.

Donald Trump, mesaj important pentru Klaus Iohannis

Donald Trump a transmis Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, in calitate de gazda a Summitului Initiativa celor Trei Mari, un mesaj adresat participantilor la Summitul de la Bucuresti. Le transmit .

Cea mai mare greseala din istoria SUA, in viziunea lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump considera ca interventiile fostului lider George Bush in Orientul Mijlociu reprezinta cea mai mare greseala din istoria Statelor Unite. Cea mai mare greseala facuta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )