Libnet.ro
UNICEF

10:30

Donald Tusk afirma ca un compromis cu Marea Britanie este n continuare posibil

Hotnews Hotnews,
 Donald Tusk afirma ca un compromis cu Marea Britanie este n continuare posibil

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat ca este convins ca Uniunea Europeana si Marea Britanie inca pot sa ajunga la un compromis pe tema Brexit, dupa ce premierul britanic Theresa May a denuntat impasul inregistrat in negocieri, informeaza agentia Reuters. continuă pe Hotnews

Anunt de ultima ora privind BREXIT! Acordul dintre Marea Britanie si UE este in aer! Sute de mii de romani afectati

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat joi ca planul privind parteneriatul economic cu UE in perioada post-BREXIT propus de premierul Theresa May nu va functiona, in conditiile in care risca.

Donald Tusk cere summit special pentru Brexit n noiembrie

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat miercuri ca va cere un summit special pe tema Brexit la mijlocul lunii noiembrie, pentru a putea ajunge la o intelegere cu Marea Britanie inainte de iesirea acesteia din Uniunea Europeana, relateaza Reuters, potrivit Mediafax.

Cele mai mari frici ale romanilor din Marea Britanie dupa Brexit

Romanii sunt al doilea cel mai numeros grup de imigranti din Marea Britanie, deoarece au depasit recent numarul irlandezilor si indienilor. Cu toate acestea, ei sunt si printre cei mai vulnerabili dupa Brexit, potrivit The Guardian. Multi dintre acestia au locuri de munca care sprijina societatea engleza, precum lucratori in supermarketuri, ingrijitori in caminele de [] .

Romanii vor sa ramana in Marea Britanie si dupa Brexit, desi britanicii ii urasc si ii considera tigani

Romanii au depasit recent irlandezii si indienii ca cea de-a doua mare comunitate de imigranti din Marea Britanie, dar sunt printre cei mai vulnerabili din tara dupa Brexit, potrivit unei organizatii caritabile care pledeaza pentru est-europeni in Marea Britanie.

Un acrobat roman a murit in conditii misterioase in Marea Britanie

Mister in cazul unui acrobat roman care a murit la un circ din localitatea Cleethorpes din Marea Britanie. Iosif Totoi, in varsta de 21 de ani, a fost gasit mort in apropierea cortului circului la care lucra.

Moartea unui acrobat roman in Marea Britanie, invaluita in mister

Mister in cazul mortii unui acrobat roman, la un circ din localitatea Cleethorpes din Marea Britanie. Iosif Totoi a fost gasit mort in apropierea cortului circului la care lucra. Avea doar 21 de ani.

Marea Britanie avertizeaza ca ar putea sa nu existe un acord privind Brexitul. Ce conditii se impun

Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana fara un acord daca liderii blocului nu vor manifesta flexibilitate cu privire la granita irlandeza, a declarat pentru BBC ministrul britanic al transporturilor, Ch.

Viktor Orban cere UE sa nu pedepseasca Marea Britanie

Prim-ministrul ungar Viktor Orban, considera ca Uniunea Europeana nu ar trebui sa pedepseasca Marea Britanie pentru Brexit, scrie Politico.

Romnii din Marea Britanie Daca plecam noi, cine va munci n locul nostru dupa Brexit?

Romanii au depasit recent irlandezii si indienii, devenind al doilea cel mai numeros grup de imigranti din Marea Britanie, dar care sunt si printre cei mai vulnerabili dupa Brexit, potrivitThe Guardian.

Povestile romnilor din Marea Britanie, n cuvinte si lacrimi: Ne urasc! Si totusi: Daca plecam, ce face Anglia fara noi?

Romanii au devenit recent al doilea cel mai numeros grup de imigranti din Marea Britanie, depasindu-i pe irlandezi si indieni, dar care sunt si printre cei mai vulnerabili dupa Brexit, scrie cotidianul britanic The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )