Libnet.ro
UNICEF

08:30

DONALD TUSK: Amanarea Brexit-ului este posibila daca parlamentul britanic aproba acordul de iesire

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TUSK: Amanarea Brexit-ului este posibila daca parlamentul britanic aproba acordul de iesire

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat ca o amanare scurta a Brexitului este posibila doar daca parlamentul britanic va aproba acordul retragerii din UE, scrie The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

May ii va cere miercuri lui Tusk amanarea Brexitului pentru o scurta perioada de timp - presa

Premierul britanic Theresa May va solicita o scurta amanare a Brexitului intr-o scrisoare ce va o va trimite miercuri Uniunii EUropene, a declarat o sursa guvernamentala de rang inalt pentru Sky, citata de Reuters.

Donald Tusk: O scurta amanare a Brexit ar fi posibila. Dar ar fi conditionata de un vot pozitiv asupra Acordului in Camera Comunelor

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, a declarat miercuri ca Uniunea Europeana ar accepta o amanare scurta a Brexit-ului daca Parlamentul britanic sustine Acordul. in contextul consultarilor.

Brexit: O scurta amanare, posibila, daca Parlamentul britanic voteaza acordul de divort (Tusk)

Liderii tarilor din UE sunt pregatiti sa acorde Marii Britanii o scurta extensie pentru perioada care precede plecarea sa daca va exista un vot pozitiv al deputatilor britanici asupra acordului pentru Brexit deja negociat cu Theresa May, a declarat miercuri presedintele Consiliului European, citat de AFP.

Premierul May ii va cere lui Tusk amanarea Brexit-ului pana la 30 iunie, cu posibilitatea prelungirii termenului pana la doi ani

Premierul Marii Britanii Theresa May ii va scrie, oficial, presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pentru a cere extinderea articolului 50 pana la data de 30 iunie, cu posibilitatea unei amanari de doi ani a iesirii Regatului Unit din Uniunea Europeana, potrivit Reuters care citeaza jurnalisti BBC.

ULTIMA ORA Marea Britanie cere amanarea Brexitului pana in 30 iunie

Premierul britanic Theresa May a anuntat miercuri ca a cerut Uniunii Europene amanarea Brexitului pana in 30 iunie, scrie AFP.

UPDATE Marea Britanie cere amanarea Brexitului pana in 30 iunie

Premierul britanic Theresa May a anuntat miercuri ca a cerut Uniunii Europene amanarea Brexitului pana in 30 iunie, scrie AFP. Lira sterlina a pierdut aproape 1% in fata euro si a dolarului, miercuri, pe fondul tensiunilor legate de iesirea Regatului din UE.

DACA MAY NU VA PREZENTA UN PLAN CLAR: Franta ameninta ca va respinge amanarea Brexitului

Ministrul de Externe al Frantei, Jean-Yves Le Drian, a declarat ca Parisul ar putea refuza cererea Marii Britanii de amanare a Brexitului daca premierul Theresa May nu va prezenta un plan clar privind acordul retragerii din UE pentru a fi aprobat de parlament, scrie The Guardian.

Theresa May, scrisoare adresata UE pentru amanarea Brexitului. Reactia lui Juncker

Premierul britanic Theresa May a trimis o scrisoare partenerilor sai europeni, astazi, prin care a cerut o amanare a Brexitului pana pe 30 iunie.

Theresa May, scrisoare adresata UE pentru amanarea Brexitului. Juncker nu se asteapta ca o decizie sa fie luata la summitul UE de saptamana aceasta

Premierul britanic Theresa May a trimis o scrisoare partenerilor sai europeni, astazi, prin care a cerut o amanare a Brexitului pana pe 30 iunie. Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a anuntat, miercuri, ca nu se asteapta ca o decizie privind Brexitul sa fie luata la summitul UE care va avea loc joi si vineri, potrivit AFP.

Marea Britanie A CERUT amanarea Brexitului. Theresa May EXCLUDE organizarea de alegeri europarlamentare (FOTO)

Miercuri, prim-ministrul britanic Theresa May, a solicitat Consiliului Uniunii Europene o amanare a Brexitului pana pe data de 30 iunie 2019, relateaza CNN. Totodata, ea a dat de inteles ca nu ar fi fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )