Libnet.ro
UNICEF

17:15

DONALD TUSK: Theresa May a acceptat oferta UE pentru amanarea Brexit-ului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TUSK: Theresa May a acceptat oferta UE pentru amanarea Brexit-ului

Premierul britanic, Theresa May, a acceptat cele doua scenarii privind amanarea Brexit-ului oferite de Uniunea Europeana, a anuntat joi seara presedintele Consiliului European, Donald Tusk, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Theresa May, scrisoare adresata UE pentru amanarea Brexitului. Reactia lui Juncker

Premierul britanic Theresa May a trimis o scrisoare partenerilor sai europeni, astazi, prin care a cerut o amanare a Brexitului pana pe 30 iunie.

Theresa May, scrisoare adresata UE pentru amanarea Brexitului. Juncker nu se asteapta ca o decizie sa fie luata la summitul UE de saptamana aceasta

Premierul britanic Theresa May a trimis o scrisoare partenerilor sai europeni, astazi, prin care a cerut o amanare a Brexitului pana pe 30 iunie. Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a anuntat, miercuri, ca nu se asteapta ca o decizie privind Brexitul sa fie luata la summitul UE care va avea loc joi si vineri, potrivit AFP.

Theresa May s-a RAZGANDIT in privinta amanarii Brexitului. Premierul britanic frustrat de incapacitatea decizionala a parlamentului

Premierul britanic Theresa May va solicitaConsiliului European amanarea Brexitului, insa doar panape 30 iunie, nu si pe urmatorii doi ani, anuntaBBC, citand un ministru din cadrul cabinetului.

Theresa May s-a RAZGANDIT in privinta amanarii Brexitului. Premierul britanic frustrat de INCAPACITATEA decizionala a parlamentului

Premierul britanic Theresa May va solicitaConsiliului European amanarea Brexitului, insa doar panape 30 iunie, nu si pe urmatorii doi ani, anuntaBBC, citand un ministru din cadrul cabinetului.

Video Theresa May: Nu ma invinovatiti pe mine pentru criza Brexit, vina e a parlamentarilor

Theresa May se confrunta cu reactia furioasa a propriilor sustinatori care ii cer demisia dupa ce aceasta a invinuit parlamentarii nehotarati pentru intarzierea Brexitului, informeaza The Guardian.

Tot mai multi conservatori cer demisia premierului Theresa May

Tot mai multi conservatorii ii cer demisia premierului britanic Theresa May pentru modul in care a gestionat Brexit-ul, potrivit The Telegraph. Mesajul i-a fost transmis premierului britanic de catre unul dintre seniorii conservatorilor, Graham Brady, presedintele comitetului 1922.

Theresa May i-a scris presedintelui Consiliului European. Premierul Marii Britanii cere amanaerea Brexitului pana pe 30 iunie

Prim-ministrul britanic Theresa May a anuntat ca i-a scris presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pentru a solicita amanarea retragerii Regatului Unit din Uniunea Europeana pana la 30 iunie, transmit.

Theresa May va solicita oficial PRELUNGIREA perioadei de Brexit. Ce spun liderii europeni

Premierul britanic Theresa May ii va solicita, in scris, presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, amanarea Brexitului panape 30 iunie, cu posibilitatea amanariipentru alti doi ani,.

Theresa May cere amanarea Brexitului

Premierul britanic Theresa May ii solicita Uniunii Europene UE) amanarea iesirii tarii sale din blocul comunitar Brexit) pana la finele lunii iunie, cu posibilitatea unei extinderi a amanarii timp de doi ani, conform presei straine.

INAINTE DE SUMMITUL UE: Theresa May va avea o intalnire cu Emmanuel Macron

Theresa May se va intalni cu presedintele francez Emmanuel Macron, astazi, inainte de Consiliul European in cadrul caruia premierul britanic va cere amanarea Brexitului pana pe 30 iunie.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )