Libnet.ro
UNICEF

17:45

Donatie de milioane de dolari din partea Disney pentru reconstructia catedralei Notre-Dame din Paris

Antena3 Antena3,
Donatie de milioane de dolari din partea Disney pentru reconstructia catedralei Notre-Dame din Paris

Compania Walt Disney, care a obtinut incasari de milioane de dolari de pe urma filmului sau de animatie The Hunchback of Notre Dame, lansat in 1996, a anuntat miercuri o donatie de cinci milioane de dolari pe. continuă pe Antena3

Apple si aliatii sai vor despagubiri din partea Qualcomm

Apple si aliatii sau vor sa obtina despagubiri de pana la 27 de miliarde de dolari din partea producatorului de cipuri Qualcomm, intr-un proces din Statele Unite referitor la practici ilegale in domeniul brevetelor, transmite Reuters.

Donatii de 300 de milioane de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame, din partea celor mai bogate familii din Franta

Familiile Arnault si Pinault, doua dintre cele mai bogate familii din Franta, au anuntat deja ca vor dona 200, respectiv 100 de milioane de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame din Paris, care a fost mistuita de incendiul izbucnit luni.

Concurs international de arhitectura, lansat pentru reconstructia catedralei Notre-Dame

Premierul francez Edouard Philippe a anuntat, astazi, lansarea unui ''concurs international de arhitectura pentru reconstructia flesei '' catedralei Notre-Dame, distrusa in incendiul care a devastat edificiul luni seara, informeaza AFP si DPA.

Concurs international de arhitectura pentru reconstructia sagetii catedralei Notre-Dame

Premierul Frantei, Edouard Philippe, a anuntat lansarea unui concurs international pentru reconstructia sagetii catedralei Notre Dame, mistuia de flacarile care au cuprins cladirea in seara zilei de.

NOTRE-DAME: Premierul francez a anuntat concurs international de arhitectura pentru reconstructia turlei

Premierul francez Edouard Philippe a anuntat, miercuri, ca va fi organizat un concurs de arhitectura pentru reconstructia turlei care s-a prabusit in timpul incendiului de la catedrala Notre-Dame de Paris, potrivit BFM TV.

Franta lanseaza un concurs international de arhitectura pentru reconstructia sagetii catedralei Notre-Dame

Premierul francez Edouard Philippe a anuntat miercuri lansarea unui concurs international de arhitectura pentru reconstructia sagetii Notre-Dame, distrusa in incendiul care a devastat catedrala luni seara, scrie AFP.

Consiliul Judetean Cluj a alocat 100.000 de lei pentru reconstructia catedralei Notre-Dame

Consiliul Judetean Cluj a aprobat alocarea a 100. 000 de lei din bugetul pe acest an pentru reconstructia catedralei Notre-Dame din Paris, distrusa in urma unui incendiu, potrivit Mediafax.

Finantarea grupului TeraPlast din partea BERD ajunge la 16 milioane de euro

Grupul TeraPlast, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii din Romania, a anuntat, astazi, ca finantarea din partea Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) ajunge la suma de 16 milioane de euro.

Donatii de 750 de milioane de euro pentru reconstructia Catedralei Notre-Dame din Paris

Miliardari, companii, mii de anonimi s-au mobilizat pentru a finanta reconstructia catedralei Notre-Dame din Paris. In mai putin de doua zile, donatiile au ajuns la 750 de milioane de euro.

Donatiile pentru reconstructia catedralei Notre-Dame au ajuns la 750 milioane de euro

Incendiul care a devastat Catedrala Notre-Dame, a provocat o solidaritate fara precedent, iar marile companii si cei mai bogati oameni de afaceri au facut donatii care au ajuns la cel putin 750 de milioane de euro, potrivit AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )