Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dorel loveste din nou. Un incediu puternic a izbucnit in Capitala, dupa ce muncitorii au taiat din greseala teava de gaze

Antena3 Antena3,
Dorel loveste din nou. Un incediu puternic a izbucnit in Capitala, dupa ce muncitorii au taiat din greseala teava de gaze

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei, pe Aleea Giurgeni. O teava de gaze a luat foc in exterior si s-a extins la fatada cladirii. Flacarile s-au extins de la parter,. continuă pe Antena3

VIDEO Mii de masini de vot si urne au ars intr-un incendiu puternic izbucnit in capitala unui stat african chiar inainte de alegerile prezidentiale

Mii de masini de vot si urne au fost mistuite intr-un incendiu produs in noaptea de miercuri spre joi intr-un depozit al Comisiei Electorale Nationale CENI) din Republica Democrata Congo. Incendiul a avut loc cu zece zile inainte de alegerile prezidentiale din aceasta tara din centrul Africii, un scrutin asteptat de doi ani incoace. Puterea si opozitia se acuza reciproc.

Suferise sase avorturi, dar ramasese din nou insarcinata. intr-o zi, s-a dus la Zoo, iar un urangutan s-a apropiat de ea. Gestul i-a schimbat viata (FOTO))

Suferise sase avorturi, dar ramasese din nou insarcinata. intr-o zi s-a dus la Zoo si a avut parte de o surpriza incredibila. Un urangutan s-a apropiat de geam si i-a pupat burtica. Nina Marston, 37 de.

Suferise sase avorturi, dar ramasese din nou insarcinata. intr-o zi, s-a dus la Zoo, iar un urangutan s-a apropiat de ea. Gestul i-a schimbat viata (FOTO)

Suferise sase avorturi, dar ramasese din nou insarcinata. intr-o zi s-a dus la Zoo si a avut parte de o surpriza incredibila. Un urangutan s-a apropiat de geam si i-a pupat burtica. Nina Marston, 37 de.

Jennifer Lopez uimeste din nou, la 49 de ani, intr-o rochie tip balerina

Jennifer Lopez a impresionat din nou publicul printr-o noua aparitie vestimentara. De aceasta data nu a mai purtat o rochie mulata pe formele ei perfecte, ci una tip balerina, cu un decolteu impresionant. Iata cum a ararat! .

Alesii primesc venituri mai mari. Salariile senatorilor si deputatilor au crescut din nou

Salariile senatorilor si deputatilor au crescut din nou, dupa ce Guvernul a majorat salariul minim. La fel si pensiile speciale pentru parlamentari. Deputatul social-democrat Florin Iordache le-a transmis.

Legea pensiilor, cea mai importanta lege pentru milioane de romani, a fost amanata din nou

UPDATE - Legea pensiilor a fost amanata din nou. Stirea initiala: Legea pensiilor ajungela votul final in Camera Deputatilor. Marti, Comisia de munca a dat aviz favorabil proiectului. Au fost 14.

Mugur Isarescu avertizeaza: Preturile vor exploda din nou! O sa fie mare taraboi

Preturile vor exploda din nou in aceasta luna, atrage atentia guvernatorul BNR. Mugur Isarescu sustine insa ca rata inflatiei, indicatorul care arata cat de mult s-au scumpit bunurile si serviciile pe.

UPDATE Curtea Constitutionala amna din nou decizia cu miza pentru PSD privind protocoalele secrete

Curtea Constitutionala amana, joi, pentru a treia oara, pronuntarea pe sesizarea Camerei Deputatilor privind protocoalele incheiate de SRI cu institutiile din Justitie, in perioada 2009 si 2016. Presedintele Camerei Deputatilor a cerut constatarea unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public, pe de o parte, si Parlament, inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte. Presedintele CCR, Valer Dorneanu, a declarat pentru HotNews ca sesizarea va fi dezbatuta in 19 decembrie. Tot in 19 decembrie, Curtea Constitutionala este asteptata sa se pronunte si asupra legii initiate de Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu pentru declasificarea deciziei CSAT care sta la baza protocoalelor cu SRI si care ar deschide calea revizuirii sentintelor invocand probe nelegale administrate in baza protocoalelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )