Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un dosar de coruptie se reia de la zero dupa patru ani de procese. Judecatorul, acuzat de superiori ca a instrumentat cazul prin metoda copy-paste

Adevărul Adevărul,
Un dosar de coruptie se reia de la zero dupa patru ani de procese. Judecatorul, acuzat de superiori ca a instrumentat cazul prin metoda copy-paste

Un judecator al Tribunalului Bacau care a dispus condamnarile in dosarul spagilor de la Directia Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Bacau este acuzat ca a pronuntat condamnarea fara a o motiva, dand copy-paste la rechizitoriul procurorilor. Dupa patru ani de procese, dosarul va fi rejudecat. continuă pe Adevărul

Acuzatiile de omor din culpa in cazul lui Prince, respinse dupa patru ani de la moartea starului

Acuzatiile de omor din culpa facute de familia lui Prince au fost respinse dupa aproximativ patru ani de la moartea starului, scrie BBC.

EDITIE SPECIALA - COMPA IN ULTIMII PATRU ANI Performanta mai slaba decat a indicelui BET-XT, pentru Compa

Marcel Murgoci, Estinvest: Rezultatele din 2016 probabil au alimentat unele asteptari printre investitori privind distributia de dividende, fapt care in final nu s-a intamplat * Goldring: Este putin probabil ca societatea sa distribuie dividende in viitorul apropiat, fapt decisiv pentru cresterea cotatiei * Indiferent de evolutia pretului, lichiditatea actiunii CMP este scazuta, ceea ce reprezinta un risc ridicat pentru investitori, spun cei de la Goldring Actiunile producatorului de piese auto Compa Sibiu CMP) au fost caracterizate, in ultimii patru ani, de doua perioa and 172;de dis and 172;tincte, respectiv o crestere pana in vara anului 2017, marcata de un maxim de 1,335 lei, urmata de un trend descendent care se deruleaza si in prezent, iar per ansamblu, titlurile companiei au avut o performanta mai slaba decat cea a indicelui BET-XT, din care fac parte.

Dupa patru luni de scadere continua a activitatii, in luna decembrie, industria a intrat in contractie puternica (Barometrul Industrial)

Dupa patru luni de scadere continua a activitatii, in luna decembrie, industria a intrat in contractie puternica. Probabil ca sezonalitatea a contribuit la slabirea activitatii, dar nu a fost singurul factor de regres. Managerii considera ca pe termen mediu, peste sase luni, sunt sanse de redresare, dar e greu de imaginat cum va putea industria sa recupereze intr-un timp rezonabil de 1-2 luni prabusirea din decembrie 2019, arata datele Barometrului Industrial, publicat miercuri de Irsop si SNSPA.

Dupa 12 ani de relatie, Cristi Brancu a facut anuntul. Ce se intampla cu Oana Turcu

Cristi Brancu si sotia sa fac unul dintre cele mai solide cupluri. Prezentatorul TV a facut un anunt emotionant pe contul de Instagram, dupa 12 ani de relatie. Acesta povesteste cum a intalnit-o pe cea care avea sa-i devina sotie si care i-a daruit un fiu, intr-o zi de 21 ianuarie. Dupa 12 ani de .

Orban, despre propunerea UDMR ca mandatul alesilor locali sa fie de cinci ani: Un primar bun pune in practica programul in patru ani

Ludovic Orban a afirmat, miercuri, ca un primar bun isi pune in practica programul de dezvoltare a comunitatii in patru ani. Premierul a facut afirmatia in contextul in care UDMR propune majorarea mandatului autoritatilor locale la cinci ani, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )