Libnet.ro
UNICEF

11:02

Dosar de furt instrumentat prin Eurojust. Mai multe perchezitii la Targoviste, la solicitarea autoritatilor din Norvegia

Adevărul Adevărul,
Dosar de furt instrumentat prin Eurojust. Mai multe perchezitii la Targoviste, la solicitarea autoritatilor din Norvegia

Parchetul de pe langa Judecatoria Targoviste a delegat, prin intermediul EUROJUST, politistii specializati in investigatii criminale sa acorde sprijin autoritatilor judiciare din Norvegia si sa puna in aplicare un mandat de perchezitie, emis in cadrul unui dosar unde prejudiciul cauzat este estimat la 200. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Dosar de furt instrumentat prin Eurojust. Mai multe perchezitii, la Targoviste, la solicitarea autoritatilor din Norvegia

Parchetul de pe langa Judecatoria Targoviste a delegat, prin intermediul EUROJUST, politistii specializati in investigatii criminale sa acorde sprijin autoritatilor judiciare din Norvegia si sa puna in aplicare un mandat de perchezitie, pus in aplicare un mandat de perchezitie, emis in cadrul unui dosar unde prejudiciul cauzat este estimat la 200. 000 de euro.

Mai multe ONG-uri cer PSD retragerea propunerii lui Mircea Draghici pentru postul de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente

Mai multe organizatii neguvernamentale au semnat miercuri o declaratie comuna prin care isi exprima ingrijorarea si indignarea fata de propunerea pentru numirea la conducerea Autoritatii Electorale Permanente AEP) lui Mircea Draghici, post ocupat pana recent de Daniel Barbu. Candidatul, venit din partea PSD, este cercetat penal pentru fapte care au legatura cu utilizarea ilegala a fondurilor pentru subventii primite de partide, spun ONG-urile.

Vntul puternic din Bucuresti a dobort mai multi copaci si stlpi / Mai multe masini au fost avariate

Mai multe masini au fost avariate, au cazut stalpi, copaci si panouri publicitare, vineri, in mai multe zone din Bucuresti si Ilfov, din cauza vantului puternic, potrivit reprezentantilor ISU Bucuresti Ilfov, relateaza Mediafax.

Mai multe drumuri de pamant din judetul Buzau vor fi asfaltate

Mai multe drumuri judetene si comunale din zona de nord a judetului Buzau, care nu au fost asfaltate niciodata, vor fi modernizate in acest an. Cele mai multe dintre aceste sosele au importanta turistica si vor fi asfaltate din fondurile proprii ale judetului.

Primaria din Philadelphia a dat in judecata mai multe banci

Primaria din Philadelphia a dat in judecata mai multe banci importante, intre care Bank of America si Citigroup.

Magistrati din mai multe orase anunta proteste. Motivul: ordonanta care modifica Legile Justitiei. La Bucuresti se va protesta in stil polonez

Magistrati din mai multe orase anunta ca vor protesta zilele acestea fata de ordonanta care modifica legile justitiei. La Bucuresti, magistratii judecatori si procurori) vor protesta maine in fata Palatului de Justitie.

Mai multe companii din Arad au anuntat nchiderea activitatii. Sute de persoane vor fi concediate

Mai multe companii care au puncte de lucru in judetul Arad au anuntat autoritatile locale cu privire la inchiderea activitatilor sau relocarea acestora, astfel ca angajatii vor fi trimisi in somaj, fiind vorba de peste 550 de persoane.

Criza isi arata coltii: Mai multe companii si-au anuntat iNCHIDEREA activitatilor. CONCEDIERI masive in Romania

Mai multe companii care au puncte de lucru in judetul Arad au anuntat autoritatile locale cu privire la inchiderea activitatilor sau relocarea acestora, astfel ca angajatii vor fi trimisi in somaj, fiind.

HOROSCOP. Zodiile care au cele mai multe cosmaruri. Au ganduri negre si nu se odihnesc niciodata cat trebuie

Aceste trei zodii au mai multe cosmaruri ca celelalte semne zodiacale. HOROSCOP SCORPION- Visezi lucruri intunecate si de nesuportat. Tu ai cele mai puternice cosmaruri dintre toate zodiile.

Revizie. intreruperi programate de energie electrica in mai multe localitati

Din cauza lucrarilor de reparatii si de intretinere a instalatiilor si retelelor electrice, E Distributie Dobrogea anunta intreruperea furnizarii energiei electrice in mai multe localitati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )