Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosar penal pentru omor intentionat in cazul lui Iurii Luncasu

Adevărul Adevărul,
Dosar penal pentru omor intentionat in cazul lui Iurii Luncasu

Ministrul de Interne, Andrei Nastase, sustine ca in cazul omului de afaceri Iurii Luncasu, gasit impuscat in cap, a fost intentat un dosar un penal pentru omor intentionat. Declaratiile au fost facute de catre ministru intr-un interviu pentru Radio Europa Libera. Pornirea urmaririi penale a fost confirmata si de procurorul general interimar, Dumitru Robu, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Dosar penal pentru folosirea unei drone la o nunta

Un buzoian de 27 de ani s-a ales cu un dosar penal pentru ca a folosit o drona pentru a filma o nunta care se desfasura la o biserica din Bistrita, scrie Mediafax.

Procurorii au inceput urmarirea penala pentru omor calificat, in cazul atacului de la Sapoca. Suspectul nu a fost inca audiat

Procurorii au inceput, duminica, urmarirea penala pentru omor calificat, in cazul atacului de la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca. Suspectul nu a fost inca audiat, el fiind sedat si supravegheat de politisti. Dupa audiere, procurorii ar putea propune internarea sa nevoluntara pentru a se stabili daca a avut discernamant.

Procurorii au inceput urmarirea penala pentru omor calificat in cazul agresorului de la Sapoca

Procurorii au inceput urmarirea penala pentru infractiunea de omor calificat in cazul agresorului de.

Criminalul de la Sapoca, urmarit penal pentru infractiunea de omor calificat

Procurorii au inceput urmarirea penala pentru infractiunea de omor calificat in cazul agresorului de la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca, a anuntat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )