Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dosarul n care Gabriel Oprea este judecat pentru moartea politistului Bogdan Gigina a fost trimis la Judecatoria Sectorului 1

Hotnews Hotnews,
 Dosarul n care Gabriel Oprea este judecat pentru moartea politistului Bogdan Gigina a fost trimis la Judecatoria Sectorului 1

Judecatorii instantei supreme au decis vineri sa trimita dosarul privind moartea politistului Bogdan Gigina catre Judecatoria Sectorului 1 din Capitala, decizia fiind definitiva, informeaza mediafax. in aceasta cauza, fostul ministru de Interne Gabriel Oprea este acuzat de ucidere din culpa. continuă pe Hotnews

Dosarul Gigina a fost DECLINAT! Decizie DEFINITIVA

Dosarul in care fostul vicepremier Gabriel Oprea este judecat pentru moartea politistului Gabriel gigina a fost declinat la Judecatoria Sectorului 1. Decizia Curtii Supreme este definitiva. in temeiul.

Primul termen in dosarul mortii politistului Gigina: Gabriel Oprea nu admite nicio vina (VIDEO)

Gabriel Oprea a fost prezent vineri la inalta Curte de Casatie si Justitie unde a avut loc primul termen in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Fostul vicepremier si ministru de Interne este judecat.

Ministrul Justitiei: Decizia CCR este obligatorie pentru toti

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat joi ca decizia CCR este obligatorie pentru toti. Orice decizie este producatoare de efecte juridice de la momentul publicarii in Monitorul Oficial. Nu cred.

Dosarul lui Oprea privind decesul politistului Gigina, trimis de la iCCJ la Judecatoria Sectorului 1

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, vineri, sa trimita la Judecatoria Sectorului 1 dosarul in care Gabriel Oprea, la data faptelor viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al.

Decizia instantei supreme in dosarullui Liviu Dragnea este asteptata vineri

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, vineri, o prima decizie in dosarul DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )