Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dosarul in care Tariceanu a fost reclamat pentru fals in declaratii, clasat de Parchetul General

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dosarul in care Tariceanu a fost reclamat pentru fals in declaratii, clasat de Parchetul General

Procurorii de la Parchetul General au clasat plangerea depusa de un medic din Germania, care a reclamat ca presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, ar fi facut fals in declaratii, au confirmat, pentru AGERPRES , surse judiciare. continuă pe Wall-Street Ro

Dosarul in care Tariceanu era acuzat de un medic de fals in declaratii a fost clasat

Dosarul trimis de DNA la Parchetul General, in care Calin Popescu Tariceanu era acuzat de medicul Vl.

Dosarul lui Tariceanu in care era acuzat de fals in declaratii a fost clasat

Dosarul presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceau, in care era acuzat ca a omis sa treaca in declaratia sa de avere o vacanta de lux si care a fost trimis la inceputul saptamanii de la DNA la Parchetul General, a fost clasat de procurori, informeazaAntena 3.

Dosarul in care Calin Popescu Tariceanu a fost acuzat de fals in declaratii, clasat

Dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, era acuzat de medicul Vladimir Marinescu de fals in declaratii, a fost clasat, transmite Mediafax. Dosarul fusese trimis de Directia Nationala Anticoruptie la Parchetul General.

Dosarul in care Calin Popescu Tariceanu a fost acuzat de fals in declaratii, clasat. Un medic il acuzase ca nu a trecut in declaratia de avere un cadou

Dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, era acuzat de medicul Vladimir Marinescu de fals in declaratii, a fost clasat, transmite Mediafax. Dosarul fusese trimis de Directia Nationala Anticoruptie la Parchetul General.

Tariceanu, mesaj dur pentru cei care critica guvernarea: Sa nu uite ca Romania are cea mai inalta crestere economica din Europa

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, le-a transmis, sambata, un mesaj dur celor care contesta performantele economice ale actualei guvernari. Potrivit lui Tariceanu, acestia nu.

SUA: Mai multe dispozitive Blackberry au fost modificate pentru a facilita traficul de droguri

Seful executiv al unei companii care a creat smartphone-uri extrem de sigure, despre care se presupune ca au fost folosite de unii dintre cei mai notorii criminali din lume, a fost inculpat joi, informeazaBBC.

Timisoara: Doi nigerieni au fost arestati pentru trafic de droguri

Doi nigerieni au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, ei fiind acuzati de procurorii DIICOT ca.

CAZ HALUCINANT! Un biciclist a fost AMENDAT pentru ca a provocat daune UNEI GROPI (FOTO)

Un biciclist a fost amendat de politia rutiera pentru ca a cauzat daune unei gropi. Fapta s-a petrecut intr-un orasel din Rusia! Andrei Chikin a intrat cu bicicleta intr-o groapa, in noiembrie 2017, ajungand.

O eleva de clasa a IX a a fost EXMATRICULATA pentru ca a venit imbracata asa, la scoala: Nu este la prima abatere, dar acum A iNTRECUT LIMITA (FOTO)

O tanara din Galati a fost exmatriculata de la Grupul Scolar Sfanta Maria dupa ce a venit imbracata neadecvat, dupa spusele directorului. Tanaraeste recunoscuta pentru tinutele sale.

Angela Merkel a fost aleasa pentru a patra oara in functia de cancelar al Germaniei

Angela Merkel a fost aleasa astazi pentru a patra oara cancelar al Germaniei de catre Bundestag, camera legislativa inferioara, informeaza Reuters.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )