Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dosarul celor doi paznici ucisi n Bucuresti: Instanta a respins cererea de arest preventiv

Hotnews Hotnews,
 Dosarul celor doi paznici ucisi n Bucuresti: Instanta a respins cererea de arest preventiv

Magistratii Tribunalului Bucuresti i-au plasat sub control judiciar pe cei doi suspecti retinuti marti in dosarul mortii paznicilor din Capitala, respingand propunerea de arestare preventiva a procurorilor, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

inca o ipoteza socanta despre moartea celor doi paznici

Cei doi paznici de la fabrica de ciment au fost omorati in bataie. Sunt concluziile preliminare la care au ajuns legistii, dupa efectuarea autopsiilor celor doi barbati gasiti morti, luni dimineata. Despre.

Doi paznici din Bucuresti, gasiti morti si infasurati in folii de plastic

Doi paznici de la o fabrica de ciment, de pe bulevardul Timisoara,din Bucuresti au fost omorati si infasurati in folii de plastic. Descoperirea socanta a fost facuta, lunidimineata, atunci c?.

Primele retineri in dosarul cumplitei crime din Sectorul 6 unde doi paznici au fost gasiti ucisi

Procurorii au facut primele retineri in dosarul de crima constituit dupa ce doi paznici ai unei firme de ciment din Sectorul 6 au fost gasiti ucisi si infasurati in folii de plastic. Doi barbati au.

CRIMA SOCANTA in Bucuresti: Doi paznici, omorati si infasurati in folii de plastic

Crima terifianta in Bucuresti. Doi paznici ai unei fabrici de ciment din Sectorul 6 au fost omorati si apoi infasurati in folii de plastic. Descoperirea a fost facuta, luni, dupa ce acestia nu s-au.

Doi suspecti, retinuti in cazul barbatilor ucisi luni intr-o cladire dezafectata din sectorul 6 al Capitalei

Doi barbati au fost retinuti azi-noapte in cazul celor doi paznici gasiti morti, luni dimineata, intr-o cladire dezafectata din sectorul 6 al Capitalei.

Noi informatii in cazul paznicilor ucisi in Capitala

Avem primele retineri in cazul crimei socante din Capitala!Doi barbati dau explicatii, marti, politistilor in cazul celor doi paznici de la o fabrica de ciment care au fost ucisi si.

Uluitor! Ce decizie au luat magistratii, in cazul celor doi suspecti in cazul paznicilor ucisi in fabrica de ciment

Magistratii Tribunalului Bucuresti i-au plasat sub control judiciar pe cei doi suspecti retinuti marti in dosarul mortii paznicilor din Capitala, respingand propunerea de arestare preventiva a.

Informatii socante despre fratii care au omorat cei doi paznici. Barbatii ar fi comis o a patra crima in Germania

Informatii halucinante in dosarul crimelor in serie care au ingrozit Romania. Cei doi muncitori retinuti si apoi eliberati sunt suspectati ca ar fi comis o a patra crima, pe vremea cand lucrau in.

Aventura ilustrului fotograf Henry Cartier Bresson in Romania. Imaginea celor doi indragostiti din tren devenita celebra

In anul 1975, celebrul fotograf Henry Cartier Bresson a vizitat Romania, fiind invitat la serbarile organizate cu ocazia victoriei asupra nazistilor. Cu aceasta ocazie, el a imortalizat chipurile a doi tineri indragostiti, ramasi anonimi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )