Libnet.ro
UNICEF

13:00

DOSARUL FALSULUI MEDIC ITALIAN: Trei functionari DSP Bucuresti si un consilierul juridic, retinuti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DOSARUL FALSULUI MEDIC ITALIAN: Trei functionari DSP Bucuresti si un consilierul juridic, retinuti

Cei trei functionari de la DSP Bucuresti si consilierul juridic cercetati in dosarul falsului medic italian Matteo Politi au fost retinuti, iar doua dintre cele patru persoane au fost puse sub control judiciar. in cazul celorlalte doua persoane, procurorii au cerut arestarea preventiva. continuă pe Ziarul Bursa

Trei functionari din DSP Bucuresti, URMARITII PENAL in dosarul FALSULUI MEDIC ITALIAN cu 8 clase

Trei functionari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti sunt urmariti penal in cazul falsului medic italian cu opt clase. Functionarii sunt acuzati ca l-au atestat in mod fals pe Matthew Mode.

Cazul falsului medic italian. Functionari din DSP Bucuresti, pusi sub acuzare

Functionari din Directia de Sanatate Publica Bucuresti, au fost pusi sub acuzare, anchetatorii sustinand ca acestia l-au acuzat pe medicul fals italian.

Cazul falsului medic italian.Doua persoane cu propunere de arest preventiv si doua sub control judiciar

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a dispus miercuri, in dosarul falsilor medici italieni, ca doua persoane sa fie cercetate sub control judiciar pe o durata de 60 de zile, iar pentru celelalte doua s-a formulat propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Trei functionari din DSP Bucuresti, anchetati in dosarul italianului cu 8 clase care a convins mai multe clinici din Romania ca este chirurg plastician

Trei functionari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti sunt urmariti penal sub acuzatia ca au atestat in mod fals ca doi cetateni italieni sunt doctori si au dreptul de a practica aceasta profesie in Romania.

Trei functionari de la Directia de Sanatate Publica Bucuresti, urmariti penal in cazul medicilor italieni falsi

Patru persoane, dintre care trei functionari de la Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti, sunt urmarite penal de procurori, dupa ce ar fi falsificat mai multe inscrisuri pentru a atesta ca doi.

Perchezitii de amploare la Directia de Sanatate Publica Bucuresti, in cazul falsului medic Matteo Politi

Politistii de la Directia de Investigare a Criminalitatii Econonice au descins azi in doua apartamente si la doua sedii ale Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti. Trei dintre ce.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )