Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dosarul Mita la judecatoare. Condamnari DEFINITIVE: Geanina Terceanu, 7 ani cu executare, Borcea, achitat, Ioan Becali, 7 ani cu executare, Victor Becali, 5 ani si 8 luni cu executare (VIDEO)

B1 B1,
Dosarul Mita la judecatoare. Condamnari DEFINITIVE: Geanina Terceanu, 7 ani cu executare, Borcea, achitat, Ioan Becali, 7 ani cu executare, Victor Becali, 5 ani si 8 luni cu executare (VIDEO)

Magistratii Curtii Supreme au dat marti deciziile finale in dosarul Mita la judecatoare. Astfel, fosta judecatoare Geanina Terceanu a fost condamnata la 7 ani de inchisoare cu executare, Cristian Borcea a . continuă pe B1

Dosarul Transferurilor. Borcea, achitat, Geanina Terceanu, 7 ani de inchisoare

Magistratii iCCJ s-au pronuntat marti, 20 februarie, in dosarul in care Geanina Terceanu e acuzata c.

Fosta judecatoare Geanina Terceanu a plans in hohote cand a fost ridicata de politisti de acasa, pentru a fi incarcerata (VIDEO)

Geanina Terceanu, condamnata marti definitiv la 7 ani de inchisoare pentru luare de mita, a fost luata cu politia de acasa si dusa la Arestul Politiei Capitalei. Fosta judecatoare plangea in momentul in.

Fosta judecatoare Geanina Terceanu, condamnata definitiv, in dosarul Transferurilor

Fosta judecatoare Geanina Terceanu a a fost condamnata definitiv, de inalta Curte, la sapte ani de inchisoare cu executare, Ioan Becali a primit 3 ani de inchisoare, iar Borcea, care primise si el o sentinta cu executare in prima instanta, a fost achitat, potrivit Hotnews.

UPDATE Fosta judecatoare Geanina Terceanu, condamnata definitiv la 7 ani de inchisoare. Borcea a fost achitat, desi in prima instanta primise 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare

Fosta judecatoare Geanina Terceanu a a fost condamnata definitiv, de Inalta Curte, la sapte ani de inchisoare cu executare, potrivit Digi 24. Ioan Becali a primit 7 ani si 4 luni de inchisoare, Victor Becali 5 ani si 8 luni, iar Borcea, care primise si el o sentinta cu executare in prima instanta, a fost achitat, transmite sursa citata.

Judecatoarea Geanina Terceanu a fost ridicata, de acasa, de politisti

Judecatoarea Geanina Terceanu a fost ridicata, de acasa, de politie, dupa ce a fost condamnata la sapteani de inchisoare, in dosarul in care a fost gasita vinovata ca a primit mita. Mai mult,.

Judecatoarea Geanina Terceanu a fost ridicata, de acasa, de politie

Judecatoarea Geanina Terceanu a fost ridicata, de acasa, de politie, dupa ce a fost condamnata la 7 .

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )