Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dosarul Mita pentru Prima Casa. Un suspect retinut, sase sub control judiciar

Adevărul Adevărul,
Dosarul Mita pentru Prima Casa. Un suspect retinut, sase sub control judiciar

Un suspect a fost retinut in dosarul Mita pentru Prima Casa, alte sase persoane fiind cercetate sub control judiciar. Concret, procurorii Parchetului General spun ca functionari ai Fondului de Garantare a Creditelor ar fi cerut bani pentru a aproba mai repede unele dosare. continuă pe Adevărul

O persoana a fost retinuta si sase sunt sub control judiciar, n dosarul care vizeaza Prima Casa

O persoana a fost retinuta si alte sase se afla sub control judiciar, in dosarul ce vizeaza infractiuni de coruptie la Fondul National de Garantare a Creditelor - Prima Casa. Decizia a fost luata in urma perchezitiilor si a audierilor de joi, relateaza Mediafax.

Spaga pentru Prima casa. Ancheta de proportii la Fondul de Garantare a Creditelor

Intre 200 si 500 de euro ar fi primit spaga functionari ai Fondului National de Garantare a Creditelor de la cei care solicitau credite prin Programul Prima casa, pentru rezolvarea dosarelor peste rand.

Scandalul Spaga pentru Prima Casa. Cat costa sa primesti o aprobare in 60 de secunde in loc de 6 luni

O persoana a fost retinute si 7 puse sub control judiciar, in scandalul de coruptie care vizeaza sistemul bancar si Fondul de Garantare a Creditelor Imobiliare.

Scandalul Spaga pentru Prima Casa. Ct costa sa primesti o aprobare n 60 de secunde n loc de 6 luni

O persoana a fost retinuta si 7 puse sub control judiciar, in scandalul de coruptie care vizeaza sistemul bancar si Fondul de Garantare a Creditelor Imobiliare.

Primele arestari in dosarul care vizeaza Programul Prima Casa

O persoana a fost retinuta si va fi prezentata magistratilor pentru luare masurilor legale, iar sase sunt cercetate sub control judiciar in urma celor 23 de perchezitii pe care procurorii le-au facut in.

Avocatul Gheorghe Piperea, despre acuzatiile de mita pentru dosarele de Prima Casa:Nu ma incred in spectacolul catuselor

Avocatul Gheorghe Piperea ridica semne de intrebare pe tema acuzatiilor de mita pentru dosarele de Prima Casa. Acesta a dat de inteles, in direct la Antena 3, ca ar putea fi vorba despre o actiune de imagine a .

Functionari banuiti ca au luat spagi de sute de euro pentru urgentarea dosarelor la Prima casa

Cine vrea repede Prima Casa, prima data da o spaga! Procurorii spun ca luni intregi, acesta ar fi fost criteriul dupa care erau selectate dosarele la Fondul National de Garantare a creditelor. Mai multi.

Beneficiarii programului Prima Casa vor putea solicita compensatie pentru aparitia copiilor

Persoanele care au accesat credite prin programul Prima Casa vor putea solicita ulterior compensatie pentru aparitia copiilor. Acest lucru se va face in cadrul programului Prima Casa 3, anuntat de Partidul Democrat.

Prima RETINERE in dosarul Prima Casa. Coruptie la ACORDAREA CREDITELOR

Suspiciunile de coruptie privind obtinerea creditelor la programul Prima Casa se adeveresc. O persoana a fost retinuta si alte sase se afla sub control judiciar, scrie Mediafax. Doriana Anca Stan,.

UPDATE Peste 20 de perchezitii la Fondul de Garantare a Creditelor. Procurorii spun ca unii functionari cereau bani pentru rezolvarea dosarelor pentru Prima Casa

Politistii efectueaza, joi, peste 20 de perchezitii intr-un dosar al procurorilor de la Parchetul General, ce vizeaza infractiuni de coruptie la o institutie publica. Perchezitiile au loc la Fondul de Garantare a Creditelor si la birourile si domiciile unor angajati, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax. 13 FNGCIMM precizeaza ca este vorba de o investigatie complexa, fiind vizate infractiuni de coruptie ce ar fi fost savarsite timp de mai multi ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )