Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dosarul mitei de la vama Nadlac 2. Cele opt persoane retinute de procurorii DNA, lasate n libertate de judecatori

Hotnews Hotnews,
 Dosarul mitei de la vama Nadlac 2. Cele opt persoane retinute de procurorii DNA, lasate n libertate de judecatori

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, marti, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a celor opt persoane retinute in dosarul de coruptie de la vama Nadlac II, dosar in care sunt cercetati si lideri ai PSD Arad. Taxa lunara platita la casieria de partid DNA anunta oficial urmarirea penala a trei parlamentari PSD. continuă pe Hotnews

Opt persoane retinute in dosarul de la PSD Arad, lasate in libertate de iCCJ. Ancheta vizeaza presupuse fapte de coruptie la vama Nadlac II

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, marti, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a celor opt persoane in dosarul de coruptie de la vama Nadlac II, in care sunt cercetati penal trei.

Opt persoane, retinute pentru 24 de ore in dosarul spagilor de la DRDP Timisoara, printre care si seful Directiei, Cristian Ispravnic

Opt persoane au fost puse sub acuzare in dosarul spagilor incasate la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara, in interesul PSD Arad, acestea fiind retinute pentru 24 de ore.

Dosarul mitei de la vama Nadlac 2: Taxa lunara platita la casieria de partid DNA anunta oficial urmarirea penala a trei parlamentari PSD

Parlamentarii PSD Gheorghe Dorel Caprar, Florin Tripa si Ioan Chisalita sunt urmariti penal de DNA pentru mai multe infractiuni de coruptie, potrivit unui comunicat al institutiei. Cele mai multe acuzatii sunt retinute in sarcina sefului PSD Arad, Dorel Caprar, care ar fi avut ultimul cuvant in cazul numirii in functii publice a unor persoane care, se arata in comunicatul DNA, ar fi avut obligatia de a plati o taxa lunara la casieria organizatiei judetene de partid, cuantumul taxei raportandu-se la functia detinuta.

Dosarul de coruptie in care s-au facut perchezitii la PSD Arad. Opt persoane au fost retinute

Procurorii DNA Timisoara au retinut opt persoane in dosarul in care luni dimineata s-au facut perchezitii la sediul PSD Arad.

VIDEO Liderul PSD Arad, ridicat de anchetatori din sediul partidului, n dosarul privind fapte de coruptie la Vama Nadlac n care sunt vizati trei parlamentari

Si presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, a fost ridicat de procurori si ofiteri din sediul PSD Arad si dus la audieri, in dosarul vizand acte de coruptie la punctul de lucru al Directiei de Drumuri Timisoara din Vama Nadlac II, unde soferilor ale caror camioane erau cantarite, iar greutatea nu corespundea legilor sau actelor de transport, li s-ar fi pretins taxe.

Cel putin opt persoane au murit intr-un atac armat ce a vizat un autobuz din Kenya

Cel putin opt persoane au murit vineri dupa ce mai multi indivizi suspectati ca ar fi militanti islamisti au atacat un autobuz in Kenya, in apropierea granitei cu Somalia, a informat politia, relateaza Mediafax, citand Reuters.

Dosarul mitelor din Nadlac 2: Un consilier judetean PSD si alte sapte persoane, retinute de procurorii DNA

Seful Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, Cristian Ispravnic, a fost retinut, impreuna cu mai multe persoane, in dosarul in care DNA a facut luni mai multe perchezitii, potrivit presei locale. Alaturi de Ispravnic, consilier PSD, ridicat luni de la sediul din Arad al partidului, au mai fost retinute sapte persoane, printre care si Cristian Horgea, sotul fostului prefect de Arad, Florentina Horgea.

Opt persoane din dosarul Arad, retinute si duse la iCCJ dupa audierile de la DNA Timisoara

Seful DRDP Timisoara, Cristian Ispravnic, si alte sapte persoane care au fost audiate, luni, in dosarul Arad de catre procurorii DNA Timisoara intr-un amplu dosar de coruptie, au fost retinute pentru 24 de ore si transportate, in noaptea de luni spre marti, la Bucuresti, unde magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie vor decide daca vor dispune arestarea lor preventiva pentru 30 de zile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )