Libnet.ro
UNICEF

20:02

Dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Gabriel Oprea, dupa proces: Un accident a fost speculat politic

Adevărul Adevărul,
Dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Gabriel Oprea, dupa proces: Un accident a fost speculat politic

Tribunalul Bucuresti a ramas in pronuntare, miercuri, in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, in care este implicat fostul vicepremier Gabriel Oprea. Instanta a luat in discutie, in sedinta secreta, doua exceptii de neconstitutionalitate ridicate de avocati, urmand sa anunte decizia. continuă pe Adevărul

Gabriel Oprea, dupa procesul in cazul mortii lui Bogdan Gigina: Un accident a fost speculat politic

Tribunalul Bucuresti a ramas in pronuntare, miercuri, in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, in care este implicat fostul vicepremier Gabriel Oprea. Instanta a luat in discutie, in.

Gabriel Oprea despre cazul mortii lui Bogdan Gigina: Este un dosar in care un accident rutier a fost speculat politic (VIDEO)

Fostul ministru al Afacerilor Interne Gabriel Oprea s-a prezentat, miercuri, la primul termen din dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Fostul vicepremier a sustinut ca este vorba despre un dosar in care un ac.

Gabriel Oprea, la finalul procesului privind moartea politistului Bogdan Gigina: Un dosar n care un accident a fost speculat politic, n sensul ca trebuia sa plecam de la guvernare

Tribunalul Bucuresti a ramas in pronuntare, miercuri, in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, in care este implicat fostul vicepremier Gabriel Oprea, informeaza Mediafax. Instanta a luat in discutie, in sedinta secreta, doua exceptii de neconstitutionalitate ridicate de avocati, urmand sa anunte decizia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )