Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dosarul penal care il viza pe Tudorel Toader, CLASAT de Parchetul General

B1 B1,
Dosarul penal care il viza pe Tudorel Toader, CLASAT de Parchetul General

Parchetul General a clasat dosarul penal care il viza pe Tudorel Toader. Este vorba despre dosarul deschis dupa ce un protestatar rezist a depus o sesizare pe tema intrarii lui Tudorel Toader in randul notarilor. continuă pe B1

Dosarul penal care il viza pe Tudorel Toader, clasat

Parchetul General a clasat dosarul in care au fost efectuate verificari cu privire la modul in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut Uniunii Notarilor Publici sa propuna numirea sa in functia de notar.

Parchetul General a clasat dosarul in care Tudorel Toader a cerut admiterea in Uniunea Notarilor

Procurorii Parchetului General au clasat dosarul privind modul in care ministrul Tudorel Toader a cerut sa fie admis in Uniunea Notarilor Publici. Dosarul a fost clasat pentru ca fapta nu este prevazuta de legea penala sau nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege.

Procurorii au clasat dosarul privind modul n care Tudorel Toader a devenit notar

Parchetul General a clasat dosarul in care au fost efectuate verificari cu privire la modul in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut Uniunii Notarilor Publici sa propuna numirea sa in functia de notar, transmite Agerpres.

Tudorel Toader, raspuns-fulger pentru Frans Timmermans: I-am cerut si ii voi cere si maine sa depasim stadiul ingrijorarilor si sa discutam punctual

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, i-a raspuns imediat lui Frans Timmermans, presedintele Comisiei Europene, care s-a aratat ingrijorat de modificarile legislative din Romania. Ministrul spune ca in a.

Noi detalii despre REMANIEREA lui TUDOREL TOADER: Va fi EVALUAT ca ORICE ministru ce ocupa un portofoliu ASUMAT de PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in partid nu s-a discutat despre schimbarea din functie a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, iar evaluarea acestuia se va face la fel ca in cazul unui ministru.

Tudorel Toader, despre remaniere sa din Guvern: Nu am vorbit cu Dragnea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, la Suceava, ca nu este nefireasca intalnirea pe care a avut-o cu Liviu Dragnea, care este presedintele unui partid din alianta care sustine guvernul,.

inlocuirea lui Tudorel Toader cu Eugen Nicolicea reprezinta declansarea unui razboi nuclear intre Dragnea si Justitie

Dupa ce a incercat sa ne demonstreze ca suntem la 1 ianuarie, nu in septembrie, si se aplica Legea 304/2004 modificata in 2018, Dragnea trece la atacul generalizat asupra justitiei, cu singura arma nucleara care-i sta la indemana: OUG-urile emise de guvern. Tudorel Toader nu vrea sa-si asume o OUG privind amnistia si gratierea, si-si va pierde postul la remanierea de la inceputul lui octombrie.

Dragnea in razboi cu Tudorel Toader: cum se forteaza legea amnistiei si gratierii

Dragnea a fost condamnat cu executare la 3 ani si sase luni de inchisoare, iar singura sa solutie pentru a scapa de pedeapsa este legea amnistiei si gratierii. Din acest motiv, liderul PSD se afla in conflict deschis cu Tudorel Toader. Dintr-un instinct macabru de conservare, Dragnea ar face orice sa nu ajunga dupa gratii.

Tudorel Toader, despre dezbaterea din Comisia LIBE: ngrijorarile sunt premature. Marti vine comisia pentru MCV / i voi cere lui Timmermans sa depasim faza ngrijorarilor si sa discutam punctual

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Antena 3, ca ingrijorarile exprimate in Parlamentul European privind Codurile Penale sunt premature, deoarece modificarile inca sunt verificate de catre CCR, noteaza Mediafax. Toader a mai spus ca marti va primi comisia din cadrul MCV, pentru a-i prezenta raportul.

Tudorel Toader raspunde criticilor lansate de Timmermans: Sa fim documentati si sa fim de buna credinta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a replicat imediat dupa ce in cadrul Comisiei LIBE din Parlamentul European, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans a lansat o serie de critici extrem de dure.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )