Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dosarul privind interventia Jandarmeriei la protestul diasporei, preluat de Sectia Militara a Parchetului General

Adevărul Adevărul,
Dosarul privind interventia Jandarmeriei la protestul diasporei, preluat de Sectia Militara a Parchetului General

Dosarul privind interventia Jandarmeriei la protest a fost preluat de Sectia Militara a Parchetului General. Decizia vine in contextul in care institutiile statului, in speta, MAI si Jandarmeria s-au contrazis public cu Parchetul Militar cu privire la prezenta unui procuror militar in dispozitivul de coordonare a interventiei jandarmeriei. continuă pe Adevărul

Filmul interventiei Jandarmeriei la protestul diasporei din Piata Victoriei

Protestul diasporei din Piata Victoriei de vineri seara a degenerat si s-a ajuns la violente. Jandarmeria a facut precizari in legatura cu modul de interventie al fortelor de ordine.

Colajul prin care un senator PSD incearca sa legitimeze interventia brutala a Jandarmeriei la protestul diasporei: Asa procedeaza politia la un miting violent

Senatorul PSD Eugen Dogariu a postat pe contul personal de Facebook un colaj de imagini prin care sustine ca face o comparatie intre modul de interventie a fortelor de ordine in cazul unor proteste din Spania, Germania, Franta si Romania.

Procurorii militari au deschis un DOSAR PENAL dupa interventia Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei

Interventia Jandarmeriei de la protestul din Piata Victoriei este anchetata de procurorii militari. Ministerul Public a anuntat, sambata, printr-un comunicat de presa, ca procurorii de la Parchetul Militar au de.

Florin Calinescu, despre explicatiile Jandarmeriei privind interventia din Piata Victoriei: Liviulica, nu pun botul. Ai mainile patate cu sange de roman

Actorul si vedeta de televiziune Florin Calinescu si-a aratat dezaprobarea fata de justificarile oferite de Jandarmerie privind interventia din Piata Victoriei, in urma careia 452 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Ministrul de Interne, despre interventia Jandarmeriei: Aspectele care tin de siguranta nationala vor face obiectul unei informari catre CSAT daca mi se va cere

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, ca aspectele care tin de siguranta nationala privind interventia jandarmilor la protestele de vineri seara din Piata Victoriei va prezenta intr-o sedinta a Consiliului Superior de Aparare a Tarii CSAT), daca i se va solicita acest lucru.

Bilantul violentelor de la protestul diasporei din Piata Victoriei: 452 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Bilantul ranitilor de la protestul Diasporei din Piata Victoriei a ajuns la 452, dintre care 70 au fost spitalizati. Printre raniti se numara si 24 jandarmi.

Ion Cristoiu, despre protestul diasporei: Acest miting a fost prezentat din start ca un miting al revolutiei

Ion Cristoiu a comentat in emisiunea Editie Speciala cu Razvan Dumitrescu si Mircea Badea protestul diasporei. Jurnalistul sustine ca s-a incercat provocarea unei emotii colective. Eu am spus si.

Bilantul violentelor de la protestul Diasporei din Piata Victoriei: 452 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Bilantul ranitilor de la protestul Diasporei din Piata Victoriei a ajuns la 452, dintre care 70 au fost spitalizati. Printre raniti se numara si 24 jandarmi.

USR Bucuresti cere Prefecturii Capitalei informatii referitoare la rolul si ordinele date de Speranta Cliseru privind interventia jandarmilor la mitingul din Piata Victoriei

USR Bucuresti va solicita Prefecturii Capitalei informatii referitoare la rolul si ordinele date de prefectul Speranta Cliseru privind interventia violenta a jandarmilor la mitingul de vineri din Piata Victoriei.

DECIZIE de ULTIM MOMENT despre DOSARUL VIOLENTELOR Jandarmeriei din Piata Victoriei: Intervine Parchetul General (surse)

Dosarul privind interventia violenta a jandarmilor la protestele din Piata Victoriei a fost preluat de Sectia Militara a Parchetului General, potrivit unor surse judiciare, scrie stiripesurse. ro. Decizia a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )