Libnet.ro
UNICEF

20:02

Dosarul Tel Drum: DNA a pus sechestru asigurator de peste 127 milioane de lei pe averea lui Liviu Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Dosarul Tel Drum: DNA a pus sechestru asigurator de peste 127 milioane de lei pe averea lui Liviu Dragnea

Procurorii DNA au instituit sechestru asigurator pe toate bunurile lui Liviu Dragnea, pana la concurenta sumei de 127. 366,34 lei peste 27,4 milioane de euro), in dosarul Tel Drum, anunta DNA intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

Dosarul Tel Drum: DNA a pus sechestru asigurator pe toata averea lui Liviu Dragnea pentru a recupera un prejudiciu de 127,5 milioane lei

Procurorii DNA au instituit sechestru asigurator pe toate bunurile lui Liviu Dragnea in dosarul Tel Drum, pentru a recupera un prejudiciu de 127. 366,34 lei peste 27,4 milioane de euro), anunta DNA intr-un comunicat. Aceasta nu inseamna ca averea lui Liviu Dragnea este cifrata la 127 milioane de lei.

Sechestru in Dosarul Tel Drum

DNA vrea sa se asigure ca prejudiciul din dosarul Tel Drum, in care este urmarit penal si Liviu Dragnea, poate fi recuperat in cazul in care acuzatiile vor fi confirmate si pedepsite de.

Sechestru pus de DNA pe numele lui Dragnea in dosarul Tel Drum: Ce bunuri are trecute liderul PSD in declaratia de avere

Procurorii DNA au anuntat oficial printr-un comunicat de presa punerea sub sechestru asigurator a averii lui Liviu Dragnea in dosarul Tel Drum. Informarea oficiala a venit la scurt timp dupa iesirea liderului.

Sechestru in dosarul Tel Drum

ACTUALIZARE 14:02 Dragnea: Sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justitiei de catre oameni care se ascund Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, referitor la sechestrul pus de DNA pe averile persoanelor implicate in dosarul Tel Drum, ca este folosit ca mijloc pentru a bloca modificarea legilor justitiei, spunand ironic ca urmeaza, probabil, sechestru pe viata. ------------- Procurorii DNA au decis sa puna sechestru in dosarul Tel Drum in care este urmarit, printre altele, si presedintele PSD Liviu Dragnea, informeaza televiziunile de stiri.

DNA a instituit sechestru asupra bunurilor lui Dragnea pana la concurenta sumei de peste 27 milioane euro

ACTUALIZARE 18:40 Directia Nationala Anticoruptie DNA) a instituit masuri asiguratorii asupra bunurilor mobile si imobile,a actiunilor si partilor sociale detinute de Liviu Dragnea, asupra sumelor de bani din conturile bancare, precum si asupra sumelor de bani datorate acestuia pana la concurenta sumei de 27,3 milioane de euro 127,5 milioane lei), informeaza procurorii, potrivit unui comunicat de presa. *ACTUALIZARE 18:01 Liderul PSD a parasit, in jurul orei 18:00, sediul Directiei Nationale Anticoruptie *ACTUALIZARE 17:37 Liderul PSD, huiduit la sosirea la sediul DNA *ACTUALIZARE 17:30 imbulzeala la DNA in asteptarea lui Liviu Dragnea *ACTUALIZARE 14:02 Dragnea: Sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justitiei de catre oameni care se ascund ------------- Procurorii DNA au decis sa puna sechestru in dosarul Tel Drum in care este urmarit, printre altele, si presedintele PSD Liviu Dragnea, informeaza televiziunile de stiri.

UPDATE Suspectii din dosarul Tel Drum, asteptati marti la DNA pentru a li se comunica sechestrul impus de procurori - surse

Procurorii DNA au decis sa puna sechestru in dosarul Tel Drum in care este urmarit, printre altele, si presedintele PSD Liviu Dragnea, informeaza televiziunile de stiri. 30 Suspectii din dosarul Tel Drum sunt asteptati marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a lua la cunostinta sechestrul impus de anchetatori in acest caz, au precizat, pentru Agerpres, surse judiciare.

DNA va pune sechestru in dosarul Tel Drum - presa / Prejudiciul acuzat de procurori este de zeci de milioane de lei

Procurorii DNA au decis sa puna sechestru in dosarul Tel Drum in care este urmarit, printre altele, si presedintele PSD Liviu Dragnea, informeaza televiziunile de stiri.

Sechestru in dosarul Tel Drum

Directia Nationala Anticoruptie a pus sechestu in dosarul Tel Drum. Ancheta a fost initiata la sesizarea Oficiului European Antifrauda. Acuzatiile sunt legate de afacerea Tel Drum, despre care procurorii sustin ca ar fi controlata chiar de presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Sechestru in dosarul Tel Drum

Procurorii DNA au decis sa puna sechestru in dosarul Tel Drum in care este urmarit, printre altele, si presedintele PSD Liviu Dragnea, informeaza televiziunile de stiri.

Liviu Dragnea a ajuns la DNA

ACTUALIZARE 17:37 Liderul PSD, huiduit la sosirea la sediul DNA Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la sediul DNA, unde urmeaza sa fie anuntat de catre procurorii anticoruptie ca i-a fost pus sechestru pe bunuri in dosarul Tel Drum. *ACTUALIZARE 17:30 imbulzeala la DNA in asteptarea lui Liviu Dragnea *ACTUALIZARE 14:02 Dragnea: Sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justitiei de catre oameni care se ascund ------------- Procurorii DNA au decis sa puna sechestru in dosarul Tel Drum in care este urmarit, printre altele, si presedintele PSD Liviu Dragnea, informeaza televiziunile de stiri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )