Libnet.ro
UNICEF

08:45

Doua comune din Neamt, cu rata mare de infectare cu Covid-19, in carantina pentru 14 zile, din 21 octombrie

Adevărul Adevărul,
Doua comune din Neamt, cu rata mare de infectare cu Covid-19, in carantina pentru 14 zile, din 21 octombrie

Comunele Tasca si Tarcau din judetul Neamt au intrat de miercuri in carantina totala, deplasarile in cele doua localitati fiind permise doar cu declaratii pe proprie raspundere, dupa ce rata infectarilor a trecut de trei la mia de locuitori. continuă pe Adevărul

CCR discuta, marti, sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii

Curtea Constitutionala discuta, marti, sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii. Potrivit ordinii de zi a sedinte citate de Agerpresi, judecatorii CCR discuta.

CCR discuta sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii

Curtea Constitutionala CCR) discuta, astazi, sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii.

CCR discuta sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii

Curtea Constitutionala CCR) discuta, marti, sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii, scrie Agerpres. Potrivit ordinii de zi a sedintei, judecatorii constitutionali discuta exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor articolului 8 alineatele 3) - 9) cu referire la sintagma izolarea intr-o unitare sanitara sau la o locatie alternativa atasata unitatii sanitare si ale articolului 19 din Legea 1362020 privind instituirea unor masuri in domeniul sanatatii publice in situatii de risc epidemiologic si biologic. Avocatul Poporului sustine in sesizare ca masura internarii obligatorii izolarea obligatorie intr-o unitate sanitara), avand trasaturile unei masuri restrictive de libertate, trebuie sa fie o masura de ultim resort, dupa ce alte remedii posibile au fost epuizate.

NEAMT: Doua comune au intrat in carantina totala

Comunele Tasca si Tarcau din judetul Neamt au intrat de miercuri in carantina totala, deplasarile in cele doua localitati fiind permise doar cu declaratii pe proprie raspundere, dupa ce rata infectarilor a trecut de trei la mia de locuitori, potrivit News.

Raed Arafat, despre spitalele aproape de colaps, din cauza numarului mare de infectari cu COVID-19: 255 de localitatiau depasitrata de incidenta de 3 la mie si alte22 de municipii si 15 oraseau peste 3

Raed Arafat a explicat, marti seara, in cadrul unei emisiuni de la Digi24, cat de grava este criza sanitara in Romania, in acest moment,si, in consecinta, spitalele abia mai fac fata din cauza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )