Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua copile si o femeie, fortate sa se prostitueze de mai multi proxeneti din Arges care traficau si droguri

Adevărul Adevărul,
Doua copile si o femeie, fortate sa se prostitueze de mai multi proxeneti din Arges care traficau si droguri

In urma a opt perchezitii efectuate miercuri in judetul Arges, au fost depistate sapte persoane banuite de trafic de minori, proxenetism si trafic de droguri. continuă pe Adevărul

Ce se intampla cu barbatii atunci cand partenerele lor castiga mai multi bani ca ei. Cercetatorii au vorbit

Barbatii sunt altii cand partenerele lor castiga mai multi bani decat ei. 18% dintre acestia sunt nemultumiti si nefericiti daca partenerele lor castiga mai bine. Barbatii, mai nefericiti atunci cand partenerele lor castiga mai mult Noile cercetari britanice par sa confirme ca multi barbati continua sa se vada drept stalp ai familiei. Daca primesc o .

Ludovic Orban, despre carantinarea Bucurestiului: Sunt mai multi indicatori care determina decizia de intrare in carantina. Nu exista o rata stabilita. Este o decizie pe care o iau specialistii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, intrebat daca s-ar putea lua decizia carantinarii Bucurestiului, ca exista mai multi indicatori de care se tine cont in luarea unei astfel de decizii, iar totul tine co.

CORONAVIRUS |Medicul Beatrice Mahler: Tot mai multi pacienti netestati ajung la spital cu forme severe de boala si necesita internarea la ATI

Medicul Beatrice Mahler, manager al Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, atrage atentia asupra faptului ca tot mai multi pacienti cu COVID-19 ajung la spital direct in sectiile de te.

CIOLACU: Sunt mai multi colegi care ar putea sa ocupe functia de prim-ministru

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, avanseaza trei nume care ar putea fi propuneri ale partidului pentru functia de prim-ministru daca partidul va castiga alegerile din 6 decembrie - Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, Vasile Dincu, doua dintre acestea fiind ale unor fosti premieri din perioada in care PSD era condus de Liviu Dragnea, relateaza news. ro.

Batalia pentru vaccinul impotriva Covid-19: cum se asigura UE ca serul ajunge la cat mai multi europeni

Dupa anunturile potrivit carora trei vaccinuri sunt eficiente impotriva Covid-19, guvernele au inceput sa puna banii jos pentru a achizitiona cat mai multe doze. UE n-a facut.

Statul a facut mai multi bani din tigari in 2020: British American Tobacco a platit cu 500 de milioane de lei mai mult in primele 9 luni ale anului

In primele 9 luni ale lui 2020, British American Tobacco a platit statului cu 500 de milioane de lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, depasind astfel suma de 7 miliarde de lei. Contributiile reprezentand accize, TVA, taxe salariale si alte taxe ajunse in visteria statului au fost mai mari cu circa 7% fata de primele trei trimestre ale lui 2019, in principal datorita reducerii traficului ilicit.

Managerul de la Marius Nasta: Tot mai multi pacienti netestati si cu forme severe de COVID ajung direct la ATI

Managerul Institutului Marius Nasta din Capitala, Beatrice Mahler, spune ca un numar tot mai mare de pacienti ajung la spital direct in terapie intensiva, cu forme severe de pneumonie cauzata de COVID-19, ei nefiind testati pentru aceasta boala. Ea afirma ca aceste persoane apeleaza la medicul de familie sau suna la 112 abia atunci cand nu mai pot respira.

CORONAVIRUS TOP 5 al zonelor cu cei mai multi infectati in ultimele 24 de ore. Bucurestiul domina clasmentul detasat

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 5. 837 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV 2 COVID 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )