Libnet.ro
UNICEF

10:00

A doua etapa de inscriere in clasa pregatitoare incepe astazi; in prima etapa, peste 1.000 de cereri au fost respinse

Adevărul Adevărul,
A doua etapa de inscriere in clasa pregatitoare incepe astazi; in prima etapa, peste 1.000 de cereri au fost respinse

A doua etapa de inscriere in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2018 - 2019 incepe, joi, iar rezultatele finale vor fi afisate in 23 aprilie. in prima etapa au fost admise 151. 959 de cereri, reprezentand 99,3 la suta din numarul celor depuse. continuă pe Adevărul

iNSCRIERE CLASA PREGATITOARE 2018. incepe etapa a doua a inscrierilor

Parintii copiilor care nu au fost inscrisi sau care nu au participat la prima etapa de inscriere in invatamantul primar pot completa un formular de inscriere.

incepe a doua etapa de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare

In prima etapa de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2018-2019, au fost depuse si validate, in judetul Calarasi, 2. 097 de cereri pentru cele 2. 696 de locuri libere.

Joi incepe a doua etapa pentru inscrierea in clasa zero

Joi incepe a doua etapa pentru inscrierea in clasa 0. Astfel, parintii pot depune solicitare in intervalul 12-18 aprilie. in clasa pregatitoare pot fi inscrisi copiii care implinesc varsta de 6 ani pana la data 31 decembrie.

Cursa cu obstacole: inscrierile la gradinita si clasa pregatitoare

Nimic nu e simplu in invatamantul autohton. Nici macar inscrierea la gradinita sau clasa pregatitoare, primul pas in cadrul invatamantului obligatoriu. E o intreaga aventura sa gasesti un loc liber intr-o unitatea care sa intruneasca mai multe conditii, legate de calitatea actului educational, program si apropierea de domiciliu. Entuziasmul este mare la intrarea in scoala s i nepermis de redus la iesire.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )