Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua filme romanesti in topul celor mai bune filme ale anului 2018, realizat de revista americana The New Yorker

Adevărul Adevărul,
Doua filme romanesti in topul celor mai bune filme ale anului 2018, realizat de revista americana The New Yorker

Inimi cicatrizate, de Radu Jude, si Fotbal infinit, de Corneliu Porumboiu, se regasesc in topul celor mai bune filme ale anului 2018, realizat de revista americana The New Yorker. continuă pe Adevărul

National Geographic a realizat topul celor mai spectaculoase fotografii ale anului 2018

De la surprinderea unui pestisor care se lupta pentru viata lui in gura unei soparle sau un cameleon care isi schimba pielea, National Geographic a realizat topul celor mai spectaculoase imagini ale anului 2018.

Orasul din Romania inclus in topul celor mai cool destinatii din lume

Revista National Geographic prezinta Sibiul drept o destinatie care trebuie neaparat vizitata in 2019. Astfel, Sibiul a ajuns in top19 destinatii cool, ce merita vazute. Cu ce se mandreste Sibiul. Sibiul este unul dintre cele mai importante si infloritoare orase din Transilvania. Este recomandat pentru strazile istorice si pietele din Orasul de jos, bisericile mari, dar [] .

National Geographic a inclus un oras din Romania in topul celor mai cool locuri din 2019. Ce sunt sfatuiti turistii sa nu rateze

Revista National Geographic a intocmit un top al celor mai cool destinatii turistice din 2019, iar printre cele 19 locuri se numara si un oras din Romania.

Cele mai bune jocuri ale anului. God of War castiga marele premiu

The Game Awards a acordat premii pentru cele mai bune jocuri video ale acestui an. Red Dead Redemption 2 a obtinut primul premiu, dar God of War a luat cea mai dorita distinctie. Jocul western al.

Tribunalul Bucuresti a suspendat Hotarrea Consiliului General prin care s-a aprobat desfiintarea celor patru administratii ale Primariei Capitalei pentru delegarea serviciilor catre companiile municipale

Tribunalul Bucuresti a suspendat Hotararea Consiliului General prin care s-a aprobat desfiintarea celor 4 administratii ale Primariei Capitalei: Administratia Lacuri Parcuri si Agrement, Administratia Strazilor, Administratia Fondului Imobiliar si Administratia Crematoriilor. Procesul a fost intentat de compania Vesta, iar decizia instantei poate fi atacata cu recurs.

Topul celor mai periculoase organizatii mafiote din Europa

Crima organizata este foarte activa in Europa, gruparile mafiote generand venituri de peste 100 de miliarde de euro anual. Iata o lista cu cele mai importante grupari criminale din Europa.

Criza vestelor galbene Celula de criza n Paris, pentru proteste. Harta celor mai expuse zone la violente

Masuri exceptionale in Franta pentru protestele de sambata ale vestelor galbene. O celula de criza va fi activata in Paris, zeci de mii de forte de ordine au fost mobilizate in toata tara, magazinele, muzeele, Turnul Eiffel si alte puncte de atractie turistica vor fi inchise. Politia a realizat o harta a zonelor fierbinti din Paris, unde se asteapta tensiuni intre fortele de ordine si manifestanti.

Cristina Neagu viseaza departe, dar nu la titlul european. Care este telul celei mai bune marcatoare din istoria Euro

Cristina Neagu a devenit la acest turneu final cea mai buna marcatoare din istoria Campionatului European de handbal feminin.

CNN face reclama Romaniei. Muntii Apuseni si satul Vadu Crisului, pe lista celor mai frumoase locuri din Europa

Muntii Apuseni si satu Vadu Crisului din Bihor au fost inclusi de CNN pe lista celor 17 obiective turistice din Europa care trebuie vizitate, ca cele mai frumoase locuri de pe continent.

Alexandru are 24 de ani, e din Suceava si a ingrozit pe toata lumea: De doua ori am violat-o. Mai misca, dar nu spunea nimic

Alexandru Caliniuc, in varsta de 24 de ani, este arestat in Belgia pentru un viol si o crima odioasa. De doua ori am violat-o. Mai misca, dar nu spunea nimic, a recunoscut Alexandru Caliniuc la re.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )