Libnet.ro
UNICEF

17:30

Doua partide din Italia propun nationalizarea capitalului Bancii centrale

Hotnews Hotnews,
 Doua partide din Italia propun nationalizarea capitalului Bancii centrale

Miscarea Cinci Stele, parte a coalitiei de guvernare de la Roma, si formatiunea Fratii Italiei, au depus un proiect de lege care prevede readucerea in proprietatea statului a Bancii centrale BankItalia), care are actionariat privat, informeaza site-ul cotidianului Il Messaggero, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Un partid din Italia propune nationalizarea Bancii Centrale

Partidul de extrema dreapta Fratii Italiei FdI) a prezentat, in Parlament, un proiect legislativ privind nationalizarea Bancii Centrale a Italiei, stabilind valoarea acestei institutii la o fractiune din capitalul social oficial.

De 10 zile, trupul Vioricai se afla la o morga din Italia. Legistii au apelat la presa pentru a-i gasi familia din Romania, dar acum s-a aflat adevarul si este crunt

De 10 zile, trupul Vioricai se afla la o morga din Italia. Pentru ca nimeni nu s-a interesat de ea pana acum, legistii au apelat la presa in speranta ca povestea ei va ajunge si in Romania. Femeia a.

VIDEO Un romn din Italia si-a distrus masina n fata sectiei de politie n semn de protest fata de noul cod rutier: Suntem cetatenii nimanui

Un roman din Italia si-a distrus masina chiar in fata unei sectii de politie, dupa ce a automobilul i-a fost pus sub sechestru, in conformitate cu noua lege a codului rutier, intrata in vigoare in decembrie 2018.

Ia, Salvini, masina! Un roman din Italia si-a distrus masina cu levierul in fata carabinierilor. Totul a fost transmis LIVE pe Facebook (VIDEO)

Scandalul masinilor cu numere romanesti din Italia continua. Guvernul de la Roma a inceput sa puna in aplicare legea care prevede ca toate masinile cu numere strainecare apartinrezidentilor.

Magia fotbalului: Liga Campionilor programeaza, diseara, doua partide de gala! Unde se vad meciurile

Cea mai tare competitie intercluburi din lume revine, astazi si maine urmand sa se joace prima mansa a partidelor ramase din optimi.

Imagini socante surprinse intr-un camin din Italia! O romanca si trei italieni, arestati pentru ca au lovit si batjocorit mai multi batrani

O romanca de 39 de ani si alti trei italieni au fost surprinsi in timp ce loveau si umileau mai multi batrani dintr-o casa de odihna din San Benedetto Val di Sambro, Italia. Acestia au fost arestati de.

Un bebelus roman, gasit mort in casa familiei lui din Italia

Autoritatile din provincia Ragusa, Italia, fac cercetari in cazul mortii unui baietel de 6 luni care a fost gasit in casa familiei lui din Comiso. Mama copilului este romanca, iar tatal este tunisian si se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3363 seconds )