Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doua perchezitii in Baragan, la suspecti din reteaua care aducea peste stricat in Romania

Adevărul Adevărul,
Doua perchezitii in Baragan, la suspecti din reteaua care aducea peste stricat in Romania

In urma investigatiilor desfasurate de Politia Romana, prin Directia de Ordine Publica, in cooperare cu autoritatile politienesti din Spania, Ungaria, Franta, Italia si Portugalia, au fost retinuti 16 membri ai unei grupari infractionale, care se ocupau cu activitati ilegale din domeniul pescuitului, achizitiei, transportului si comercializarii pestelui impropriu consumului. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

Dezastrul rosu din 1988 care l-a demascat pe Ceausescu. Filmul realizat pe ascuns pentru Occident

Dezastrul rosu este filmul care care l-a demascat pe Nicolae Ceausescu in Occident. Realizat de regizorul belgian Josy Dubie si filmat in mare parte cu o camera ascunsa, documentarul a scos la lumina fata nevazuta a comunismului in Romania. Dupa aceasta productie, regizorul avea sa devina sef de programe audio-video al ONU. Dezastrul rosu, documentarul .

Un barbat din Cluj care se dadea drept jandarm si cerea bani pe strada a fost prins de un jandarm adevarat: ce a urmat dupa

Un barbat din Cluj a gasit o metoda inedita pentru a face bani. Si-a improvizat o uniforma care sa semene cu cea de jandarm, se dadea drept angajat al institutiei si apoi incerca sa stoarca bani de la trecatori, dupa ce-i legitima. Planul i-a functionat pana in momentul in care a dat nas in nas .

Profesorul de religie din Alba care ar fi lasat insarcinata o eleva si-a recunoscut copilul

Profesorul de religie care a lasat gravida o eleva minora dintr-o casa de tip familial, a recunoscut copilul si va fi trecut, oficial, in certificatul de nastere, a informat seful Directiei Generale de.

Ce risca profesorul de religie din Alba care a lasat insarcinata o eleva

Scandal urias intr-o localitate din Alba, dupa ce o eleva a nascut un copil conceput cu profesorul de religie. Fata era minora in momentul in care a intretinut relatiisexuale. Fata provine dintr-o.

Rasturnare de situatie in cazul medicului cardiolog din Sibiu care a murit dupa o plimbare cu bicicleta

Moartea medicului cardiolog sibian Catalin Balan la numai 54 de ani a intristat pe toata lumea. Problema a aparut dupa decesul medicului, cand dr. Livia David, un medic din Craiova si-a exprimat public regretul.

Ce pedeapsa risca femeia din Cluj care ar fi intretinut relatii intime cu un minor de 12 ani

O femeie din Cluj este acuzata ca ar fi intretinut relatii intime cuun minor de doar 12 ani. Femeia din localitatea clujeana Aiton a fost condamnata de Curtea de Apel Cluj la 2 ani si 6 luni de inchisoa.

Femei din Stiinta care pun Romania pe harta cercetarii internationale

Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare? O intrebare cunoscuta pentru cei mai multi dintre noi, pe care o auzim inca din copilarie, iar cu cat se apropie vremea deciziei, incepe sa vina impreuna cu presiunea unei alegeri sigure, care sa aduca stabilitate si perspective. Oare cati dintre noi iau in serios varianta de a urma o cariera in stiinta?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )