Libnet.ro
UNICEF

19:45

Doua persoane au murit in urma unui accident rutier

Adevărul Adevărul,
Doua persoane au murit in urma unui accident rutier

Doua persoane au murit in urma unui accident de circulatie s-a produs vineri dimineata, in judetul Arad, pe drumul ce leaga municipiul de localitatea Sagu. continuă pe Adevărul

Accident rutier soldat cu trei victime in Defileul Jiului

Trei persoane au fost ranite si au ajuns la spital in urma unui accident de circulatie care a avut loc in aceasta dimineata pe Defileul Jiului.

Tragedie in centrul Galatiului. O tanara de 20 de ani a murit in urma unui grav accident de circulatie

Dramaticul eveniment s-a produs marti dimineata, pe strada Domneasca, in apropiere de complexul Parfumul Teilor. Fata incerca sa traverseze strada printre doua autobuze stationate, moment in care a fost acrosata de un autoturism care circula regulamentar.

Doua fetite ranite intr-un accident de circulatie pe DN 1H

Doua copile de 5, respectiv 10 ani, au ajuns la spital, dupa ce au fost victimele unui accident de circulatie produs din neatentia unei soferite.

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite grav, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac pe soseaua Arad-Timisoara

Doi barbati au murit, vineri dimineata, iar alti doi au fost raniti grav, pe DN 69 Arad - Timisoara, dupa ce autoturismul in care se aflau a iesit de pe sosea si s-a izbit violent de un copac, traficul rutier fiind complet blocat la ora transmiterii acestei stiri, potrivit news. ro.

Tragedie in centrul Galatiului. O tanara de 20 de ani se zbate intre viata si moarte in urma unui grav accident de circulatie

Dramaticul eveniment s-a produs marti dimineata, pe strada Domneasca, in apropiere de complexul Parfumul Teilor. Fata incerca sa traverseze strada printre doua autobuze stationate, moment in care a fost acrosata de un autoturism care circula regulamentar.

Accident grav in Slatina: cinci victime, printre care doi copii

Cinci persoane au fost ranite marti dimineata in urma unui accident rutier produs pe DN65, la intrarea in Slatina dinspre Craiova, in apropierea podului peste raul Olt, au anuntat.

VIDEO Accident cu un ranit, pe DN2 E85, din cauza vitezei excesive si a neatentiei

Un barbat de 60 de ani a ajuns la Spitalul Judetean din Buzau cu traumatism toracic, in urma unui accident rutier in care doua autovehicule s-au lovit frontal.

O familie de romani a murit intr-un accident in Spania. Printre victime, un copil de trei ani

Trei romani, printre care si un copil de 3 ani, au murit in urma unui accident grav petrecut pe o sosea din Spania. Masina in care se afla familia de romani s-a rasturnat dupa ce s-a ciocn.

Grav accident: Doua persoane au murit dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac

Un grav accident a avut loc vineri dimineata la iesirea din Arad catre Timisoara, care s-a soldat cu moartea a doi barbati, iar alti doi grav raniti, relateaza hotnews. ro. Accidentul s-a produs din cauza.

VIDEO Momentul in care doi cai lasati nesupravegheati lovesc doua persoane

O caruta cu doi cai lasati nesupravegheati a accidentat grav doua persoane, la Niculesti. Este vorba despre un barbat de 70 de ani, care se deplasa cu bicicleta, si de o femeie de 49 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )