Libnet.ro
UNICEF

14:45

Doua sectoare de drum national sunt inchise

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doua sectoare de drum national sunt inchise

Doua sectoare de drumuri nationale - DN 67C, intre Novaci si Ranca, judetul Gor,j si DN 11C intre Targu Secuiesc si Bixad - sunt inchise la aceasta ora si mai multe drumuri nationale sunt acoperite cu zapada, anunta CNAIR, care precizeaza ca unele drumuri au fost blocate din cauza caderilor de copaci. continuă pe Ziarul Bursa

Viscolul creeaza probleme in Vrancea: scoli inchise, drumuri blocate, localitati fara energie electrica. Un barbat, gasit mort in zapada

Cele mai mari probleme sunt pe Valea Ramnicului, unde troienele sunt mari si utilajele de deszapezire nu fac fata situatiei, din cauza vantului care sufla cu putere.

Drum national din Apuseni, inchis pe perioada iernii. Care sunt celalte sosele din tara pe care nu se poate circula

Drumul National 1R, denumit Transursoaia, intre Poiana Horea judetul Cluj) si Matisesti judetul Alba), pe tronsonul kilometric 58 62, este inchis in perioada de iarna, din cauza nivelului scazut de viabilitate, anunta Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Doua batrane din Vaslui sunt dispuse sa isi doneze apartamentul! Ce vor la schimb

Doua batrane din Vaslui, de 89 ani, respectiv 91 de ani, au nevoie de cineva care sa aiba grija de ele. La schimb, acestea sunt dispuse sa plateasca cu propriul lor apartament de doua camere, de pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )