Libnet.ro
UNICEF

14:47

A doua sesiune de admitere la Universitatea Dunarea de Jos din Galati. Mai sunt disponibile 1.369 de locuri

Adevărul Adevărul,
A doua sesiune de admitere la Universitatea Dunarea de Jos din Galati. Mai sunt disponibile 1.369 de locuri

Dintre locurile inca neocupate, 359 sunt la buget adica fara taxa de scolarizare), iar 1. 100 sunt cu taxa. Cele mai multe locuri disponibile fara taxa sunt la Ingineria produselor alimentare 86 locuri, Inginerie mecanica Braila 59 locuri, Inginerie electronica si telecomunicatii 33 locuri. continuă pe Adevărul

incepe a doua sesiune a bacalaureatului. Calendarul examenului de toamna

Cea de-a doua sesiune a examenului national de Bacalaureat 2018 incepe luni, 20 august, la probele sesiunii august - septembrie fiind asteptati sa participe peste 45. 000 de candidati. in judetul Calarsai, peste 500 de absolventi s-au inscrie la examen.

BAC 2018 Sesiunea de toamna Examenul scris la Limba romna - sustinut de candidatii din a doua sesiune a bacalaureatului

Examenul scris la Limba si literatura romana este prima proba din a doua sesiune a Bacalaureatului 2018. O noutate a BAC-ului de acest an este programarea examenelor scrise inaintea celor orale. Peste 45. 000 de absolventi de liceu s-au inscris in aceasta sesiune. Examenul de Limba romana incepe la ora 9:00, insa elevii pot sa intre in salile de examen pana cel tarziu la 8:30, pe baza unui act de identitate cu fotografie. Candidatii au la dispozitie 3 ore pentru a rezolva subiectele de BAC. La rezolvarea subiectelor, elevii au voie sa foloseasca numai cerneala sau pasta de culoare albastra.

Un barbat din Galati si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de doua masini

Un barbat din Galati a murit sambata la Spitalul Judetean de Urgenta, dupa ce vineri noaptea a fost lovit de doua masini in timp ce incerca sa traverse strada. Barbatul, care traversa neregulamentar,.

Eleva EMINENTA, victima a unei rafuieli POLITICE: Eleva de 13 ani din Galati, scoasa de pe lista elevilor premiati de Primarie din cauza unui comentariu pe Facebook

O fetita de doar 13 ani, eleva eminenta, a cazut victima a unei rafuieli politice. Larisa V. era pe lista cu cei 15 copii, cei mai buni la invatatura din comuna Munteni din Galati, care urmau sa ajunga.

A doua sesiune la Bacalaureat 2018. Din cei 596 de candidati inscrisi la Galati, doar 501 s-au prezentat la prima proba

Prima proba la Bacalaureat 2018, sesiunea a doua, desfasurata luni, 20 august, nu a generat niciun incident, insa aproape 13% dintre cei inscrisi la examenul de limba si literatura romana nu s-au mai prezentat in fata examinatorilor. Examenele continua pana pe 31 august. Primele rezultate la Bac 2018 se afiseaza pe 1 septembrie.

BAC 2018 Sesiunea de toamna Examenele de Matematica si Istorie, sustinute miercuri de candidatii la a doua sesiune de bacalaureat

Examenul de Matematica si cel de Istorie vor fi sustinute miercuri de catre absolventii de liceu care dau bacalaureatul in sesiunea de toamna. Calendarul celei de-a doua sesiuni de BAC prevede pentru aceasta zi proba obligatorie a profilului. Examenul va incepe la ora 9:00, iar intrarea in sali se va realiza pana cel tarziu la 8:30, pe baza buletinului. Candidatii vor avea 3 ore la dispozitie, pentru a rezolva subiectele. Absolventii de la Real, de la liceele tehnologice sau cei cu specializarea invatatori-educatoare vor da examen la Matematica. Elevii de la Uman si cei de la filiera vocationala dau examen la Istorie. Vezi in articol modele de subiecte la Matematica si Istorie.

BAC 2018 Sesiunea de toamna Examenele de Matematica si Istorie, sustinute de candidatii la a doua sesiune de bacalaureat

Examenul de Matematica si cel de Istorie sunt sustinute miercuri de catre absolventii de liceu care dau bacalaureatul in sesiunea de toamna. Calendarul celei de-a doua sesiuni de BAC prevede pentru aceasta zi proba obligatorie a profilului. Examenul a inceput la ora 9:00, iar candidatii au 3 ore la dispozitie, pentru a rezolva subiectele. Absolventii de la Real, de la liceele tehnologice sau cei cu specializarea invatatori-educatoare vor da examen la Matematica. Elevii de la Uman si cei de la filiera vocationala dau examen la Istorie. Vezi in articol modele de subiecte la Matematica si Istorie.

A doua sesiune a Bacalaureatului ncepe luni cu proba la limba si literatura romna

Sesiunea a doua a Bacalaureatului incepe luni, 20 august, cu proba la Limba si Literatura Romana, urmata, pe 21 august, de proba la Limba si Literatura materna, potrivit calendarului anuntat de Ministerul Educatiei Nationale, informeaza Mediafax.

SUBIECTE BAC EDU.RO. Operele lui Mircea Eliade si Mihai Sebastian in a doua sesiune de Bacalaureat

Candidatii la sesiunea august - septembrie a examenului de Bacalaureat au avut de rezolvat luni, la proba scrisa de Limba si literatura romana, subiecte din operele lui Mircea Eliade si.

BAC 2018. Zeci de mii de elevi sustin prima proba din a doua sesiune a Bacalaureatului

Peste 45. 000 de candidati sunt asteptati sa participe, incepand de luni, 20 august, la probele celei de-a doua sesiuni a examenului national de Bacalaureat 2018, a anuntat joi, printr-un comunicat.

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )