Libnet.ro
UNICEF

06:30

A doua sesiune la Bacalaureat 2018. Din cei 596 de candidati inscrisi la Galati, doar 501 s-au prezentat la prima proba

Adevărul Adevărul,
A doua sesiune la Bacalaureat 2018. Din cei 596 de candidati inscrisi la Galati, doar 501 s-au prezentat la prima proba

Prima proba la Bacalaureat 2018, sesiunea a doua, desfasurata luni, 20 august, nu a generat niciun incident, insa aproape 13% dintre cei inscrisi la examenul de limba si literatura romana nu s-au mai prezentat in fata examinatorilor. Examenele continua pana pe 31 august. Primele rezultate la Bac 2018 se afiseaza pe 1 septembrie. continuă pe Adevărul

BAC 2018. Zeci de mii de elevi sustin prima proba din a doua sesiune a Bacalaureatului

Peste 45. 000 de candidati sunt asteptati sa participe, incepand de luni, 20 august, la probele celei de-a doua sesiuni a examenului national de Bacalaureat 2018, a anuntat joi, printr-un comunicat.

incepe a doua sesiune a bacalaureatului. Calendarul examenului de toamna

Cea de-a doua sesiune a examenului national de Bacalaureat 2018 incepe luni, 20 august, la probele sesiunii august - septembrie fiind asteptati sa participe peste 45. 000 de candidati. in judetul Calarsai, peste 500 de absolventi s-au inscrie la examen.

SUBIECTE BAC EDU.RO. Operele lui Mircea Eliade si Mihai Sebastian in a doua sesiune de Bacalaureat

Candidatii la sesiunea august - septembrie a examenului de Bacalaureat au avut de rezolvat luni, la proba scrisa de Limba si literatura romana, subiecte din operele lui Mircea Eliade si.

SUBIECTE BAC 2018 LIMBA ROMANA. Surpriza intr-un judet la BACALAUREAT 2018 sesiunea toamna

Peste 600 de absolventi de liceu din judetul Braila s-au inscris la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat, programata in perioada 20 august - 6 septembrie, potrivit.

Bacalaureat 2018 Constanta. Peste 200 de absolventi care s-au inscris la examen au absentat

Luni, 20 august, a inceput cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului. La Constanta, s-au prezentat la examen 604 absolventi, iar unul a fost eliminat.

Subiecte limba romana Bacalaureat 2018 edu.ro - sesiunea de toamna. Ce le-a picat elevilor

Elevii care au absolvit clasa a XII-a au sustinut luni, 20 august, prima proba la BAC - sesiunea de toamna, cea de Limba si Literatura Romana. Subiecte limba romana Bacalaureat 2018 edu. ro. in prima sesiune,.

BAC 2018 Sesiunea de toamna Examenul scris la Limba romna - sustinut de candidatii din a doua sesiune a bacalaureatului

Examenul scris la Limba si literatura romana este prima proba din a doua sesiune a Bacalaureatului 2018. O noutate a BAC-ului de acest an este programarea examenelor scrise inaintea celor orale. Peste 45. 000 de absolventi de liceu s-au inscris in aceasta sesiune. Examenul de Limba romana incepe la ora 9:00, insa elevii pot sa intre in salile de examen pana cel tarziu la 8:30, pe baza unui act de identitate cu fotografie. Candidatii au la dispozitie 3 ore pentru a rezolva subiectele de BAC. La rezolvarea subiectelor, elevii au voie sa foloseasca numai cerneala sau pasta de culoare albastra.

A doua sesiune a Bacalaureatului ncepe luni cu proba la limba si literatura romna

Sesiunea a doua a Bacalaureatului incepe luni, 20 august, cu proba la Limba si Literatura Romana, urmata, pe 21 august, de proba la Limba si Literatura materna, potrivit calendarului anuntat de Ministerul Educatiei Nationale, informeaza Mediafax.

Bacalaureat 2018 toamna. Luni are loc proba de limba si literatura romana

Potrivit calendarului publicat de Ministerului Educatiei Nationale, luni, 20 august, va avea loc prima proba a sesiunii de toamna a examenului de bacalaureat.

BAC 2018. Sesiunea de toamna incepe cu proba la Limba romana. Calendarul examenului

Cea de a doua sesiune a examenului de Bacalaureat incepe, astazi, cu prima proba scrisa la Limba Romana. Urmatoarea evaluare va avea loc, maine, la Limba Materna, iar a treia proba scrisa se va desfasura pe 22 august la disciplina obligatorie in functie de profilul studiat Matematica pentru Profilul Real si Istorie pentru Profilul Real).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )