Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua zile de consultari la Cotroceni pentru desemnarea premierului. Ludovic Orban merge la discutii marti, in aceeasi zi cu Barna si Kelemen

Hotnews Hotnews,
 Doua zile de consultari la Cotroceni pentru desemnarea premierului. Ludovic Orban merge la discutii marti, in aceeasi zi cu Barna si Kelemen

Presedintele PNL, Ludovic Orban, va participa marti la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice. Conform surselor politice, seful statului se va intalni luni cu presedintele Pro Romania, Victor Ponta, presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PMP, Eugen Tomac, si cu reprezentantii minoritatilor nationale. continuă pe Hotnews

Marti va avea loc a doua runda de consultari la Cotroceni. USR nu renunta la alegeri anticipate. Vom cere un calendar clar

Liderul USR Dan Barna a anuntat pe Facebook ca marti va merge la o noua runda de consultari la Palatul Cotroceni. USR pune patru conditii pentru a vota in Parlament un Guvern PNL, plus angajamentul pentru alegeri anticipate.

Tariceanu: PNL trebuie sa-si asume guvernarea si sa dea premierul. Vom acorda sprijinul, dar vom avea cateva conditii

Calin Popescu Tariceanu a declarat, la finele consultarilor de la Cotroceni pentru desemnarea noului premier, ca ALDE vrea formarea unui Guvern PNL,pe care il va sustine din Parlament daca sunt indeplinite.

Kelemen Hunor, despre scenariul anticipatelor: Sa arunci tara intr-o criza economico-financiara, inseamna ca esti inconstient (VIDEO)

Kelemen Hunor a declarat, la finalul consultarilor de la Cotroceni pentru desemnarea noului premier, ca viitorul Guvern nu trebuie sa dea nicio Ordonanta de Urgenta in niciun domeniu si canu trebuie sa.

Consultari la Cotroceni pentru viitorul Guvern: Orban se propune premier, USR vrea anticipate, UDMR viseaza la un prim-ministru de etnie maghiara

Presedintele Klaus Iohannis are, vineri, la Palatul Cotroceni, prima runda de consultari cu partidele si formatiunile parlamentare in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de.

FOTO Placute bilingve vandalizate la doar doua zile de la instalare: Sa le deie Dumnezeu sanatate la aia care au sters

Primaria municipiului Sighetu Marmatiei a montat la cele trei intrari in oras placute bilingve. La doar doua zile de la instalarea lor, indicatoarele au fost vandalizate de catre o persoana deranjata de faptul ca numele orasului aparea scris si in limba maghiara.

Tomac: PMP vrea revenirea la alegerile in doua tururi, reducerea numarului de parlamentari la 300 si eliminarea pensiilor speciale, pentru ca ele sunt un furt (VIDEO)

Eugen Tomac a declarat, la finalul consultarilor de la Cotroceni pentru desemnarea noului premier, ca PMP vrea ca noul guvern sa adopte Ordonanta de Urgenta pentru revenirea la alegerile in doua tururi si sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )