Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dragnea, amenintare pentru Tariceanu: Postul de presedinte al Senatului revine PSD

Adevărul Adevărul,
Dragnea, amenintare pentru Tariceanu: Postul de presedinte al Senatului revine PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un avertisment pentru colegul sau de coalitie, Calin Popescu-Tariceanu. Social-democratul a precizat ca sefia Senatului ar reveni PSD, dar partidul si-a aratat bunavointa si a cedat functia lui Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE. continuă pe Adevărul

Dragnea ii arata pisica lui Tariceanu: Postul de presedinte al Senatului apartine PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea l-a atacat, luni, pe Calin Popescu Tariceanu. Seful PSD a reamintit ca postul de presedinte al Senatului apartine Partidului Social Democrat. Afirmatia lui Dragnea vine dupa ce.

Gabriela Firea, atac la Dragnea: Daca pentru delict de opinie poti fi exclus din PSD, atunci eu imi voi duce crucea / Stiu ca unora le e mai greu sa creada ca cineva poate vorbi in numele unor principii

Gabriela Firea a lansat un nou atac voalat la adresa lui Liviu Dragnea. Aceasta a tinut sa remarce ca, pentru prima data dupa mult timp, sedinta Comitetului Executiv National de vineri nu s-a terminat cu un vot.

Dragnea, mesaj pentru Eduard Hellvig, directorul SRI: Daca nu reuseste sa faca schimbari, a stat degeaba la SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis un mesaj directorului SRI, Eduard Hellvig, spunand ca daca acesta nu reuseste sa isi convinga subalternii ca nu trebuie sa se implice in politica sau.

Dragnea, mesaj pentru Hellvig: Daca nu reuseste sa faca schimbari, a stat degeaba la SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis duminica seara, la Antena 3, un mesaj directorului SRI, Eduard Hellvig, spunand ca daca acesta nu reuseste sa isi convinga subalternii ca nu trebuie sa se implice in politica sau justitie, atunci a stat degeaba la SRI.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3248 seconds )