Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dragnea, despre achizitionarea primului sistem de rachete Patriot: Nu o sa fie probleme

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre achizitionarea primului sistem de rachete Patriot: Nu o sa fie probleme

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Baile Herculane, ca senatorii din Comisia de Aparare s-au aflat la o activitate la invitatia unui sef de institutie importanta, cand ar fi trebuit sa se ia in discutie achizitionarea primului sistem de rachete Patriot, dar ca nu vor fi probleme. Proiectul va fi discutat, luni, la Comisie, tot luni in plenul Senatului, iar marti va ajunge la Camera Deputatilor. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despe achizitionarea primului sistem de rachete Patriot: Nu o sa fie probleme

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Baile Herculane, ca senatorii din Comisia de Aparare s-au aflat la o activitate la invitatia unui sef de institutie importanta, cand ar fi trebuit sa se ia in discutie achizitionarea primului sistem de rachete Patriot, dar ca nu vor fi probleme. Proiectul va fi discutat, luni, la Comisie, tot luni in plenul Senatului, iar marti va ajunge la Camera Deputatilor, potrivit news. ro.

Dragnea, despe achizitionarea primului sistem de rachete Patriot: Nu o sa fie probleme

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Baile Herculane, ca senatorii din Comisia de Aparare s-au aflat la o activitate la invitatia unui sef de institutie importanta, cand ar fi trebuit sa se ia in discutie achizitionarea primului sistem de rachete Patriot, dar ca nu vor fi probleme. Proiectul va fi discutat, luni, la Comisie, tot luni in plenul Senatului, iar marti va ajunge la Camera Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )