Libnet.ro
UNICEF

12:45

Dragnea, despre audierea lui Ponta la DNA: Sunt foarte trist de situatia in care a ajuns

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, despre audierea lui Ponta la DNA: Sunt foarte trist de situatia in care a ajuns

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca este trist de situatia in care a ajuns fostul prim-ministru Victor Ponta, sustinand ca nu il deranjeaza prezenta acestuia la DNA, noteaza News. ro. continuă pe Hotnews

Dragnea, despre audierea lui Ponta la DNA: Sunt foarte trist de situatia in care a ajuns

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca este trist de situatia in care a ajuns fostul prim-ministru Victor Ponta, sustinand ca nu il deranjeaza prezenta acestuia la DNA.

Dragnea, despre aderarea la spatiul Schengen: Nu este pentru prima data cand Romania este umilita

Liviu Dragnea a afirmat ca refuzul Germaniei si Olandei de a accepta intrarea Romaniei in spatiul Schengen este reprezinta o umilinta si o atitudine nedreapta fata de Romania, in.

Dragnea despre reactia lui Iohannis dupa furtuni: Mi s-a parut ca a incercat imediat sa dea vina pe Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a incercat sa dea vina pe guvern, a afirmat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, care a spus ca guvernul nu a gresit in gestionarea situatiei create in.

Dragnea, despre Florin Roman: Exista bani alocati pentru Monumentul Unirii, greva foamei nu are obiect

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca greva foamei declansata de deputatul PNL Florin Roman nu are obiect, deoarece banii necesari construirii Monumentului Unirii de la Alba Iulia au fost alocati.

Dragnea, despre reactia lui Iohannis in urma furtunii: Ar fi bine sa evitam sa mai dam SMS-uri din alte tari cand apar astfel de nenorociri in tara

Lideru PSD, Liviu Dragnea, a criticat luni mesajul transmis de presedintele Iohannis dupa furtuna din vestul tarii, spunand ca ar trebui evitata transmiterea de SMS-uri din alte tari si ca i s-a parut ca seful statului, aflat la New York, a incercat sa dea vina pe Guvern.

Subiectiv: Dezvaluiri incredibile despre cum functioneaza Sistemul. Cine sunt cei cinci care au semanat teroare in justitie

Razvan Dumitrescu a facut in emisunea Subiectiv dezvaluiri incredibile despre cum functioneaza sistemul. Totodata, au fost prezentati cei cinci care au semanat teroare in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )