Libnet.ro
UNICEF

21:47

Dragnea, despre poza cu Kovesi: in capul mesei stateau Ponta sau Sebi Ghita. Se vorbea despre fotbal si politica

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre poza cu Kovesi: in capul mesei stateau Ponta sau Sebi Ghita. Se vorbea despre fotbal si politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit duminica seara la Antena 3 despre poza in care apare alaturi de Kovesi si a explicat ca la evenimentul respectiv au mai fost prezenti si alti politicieni precum Victor Ponta sau Florian Coldea. continuă pe Adevărul

Dragnea, despe poza in care apare luptandu-se la sprit cu statul paralel: A dat-o un turnator. Maior e arhivarul de serviciu. Pe canapeaua aia au stat multi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat vineri seara, la finalul sedintei CEX misterul pozei publicate de Victor Ponta pe contul de Facebook in care Dragnea aparealaturi de fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi. Pe canapeaua aia au stat multi a declarat seful PSD.

Vasile Dincu, adevarul despre poza aratata de Ponta

Vasile Dincu a comentat fotografia data publicitatii recent de Victor Ponta si a dezmintit speculatiile ca ar fi fost prezent la acea intalnire. Vasile Dincu neaga faptul ca ar fi persoana care statea cu.

Dragnea, despre punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei: Are ca obiectiv timorarea fortelor de ordine

Liviu Dragnea acuza Parchetul General ca urmareste sa timoreze fortele de ordine prin punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei, in dosarul deschis dupa violentele din 10 august. in opinia sefului PSD,.

Dragnea, despre urmarirea penala a sefilor Jandarmeriei: Aceasta actiune a Parchetului General are ca scop timorarea fortelor de ordine din Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, ca, in opinia sa, punerea sub urmarire penala a sefilor Jandarmeriei reprezinta o actiune a Parchetului General care are ca scop timorarea fortelor de.

Ce spune Dragnea despre excluderea contestatarilor sai

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat vineri, inaintea sedintei Comitetului Executiv National al partidului, ca va propune sa fie exclusi din partid cei care l-au contestat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )