Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dragnea, despre scandalul crucilor acoperite cu saci: Sunt chestiuni cu o simbolistica foarte mare si aici trebuie foarte multa cumpatare

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre scandalul crucilor acoperite cu saci: Sunt chestiuni cu o simbolistica foarte mare si aici trebuie foarte multa cumpatare

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, dupa incidentul din Valea Uzului, unde crucile romanilor au fost acoperite cu saci negri de gunoi, ca institutiile statului trebuie sa stabileasca cu exactitate granita dintre Bacau si Harghita. continuă pe Adevărul

Reactia alesilor locali din Tinutul Secuiesc in scandalul crucilor acoperite

Consiliul Regional al Alesilor Locali din Tinutul Secuiesc au precizat ca se delimiteaza de actiunea de acoperire cu saci de plastic a crucilor din Cimitirul International Valea Uzului si de persoanele participante, considerand ca a fost vorba despre o provocare care a avut ca scop discreditarea maghiarilor.

Liviu Dragnea, despre vandalizarea crucilor eroilor romani din cimitirul Valea Uzului: Acestea sunt chestiuni cu simbolistica foarte mare si trebuie foarte multa cumpatare si intelepciune(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat, vineri, dupa ce Cimitirul Eroilor Valea Uzului a fost profanat de un grup de activisti anonimi maghiari. Acesta a indemnat la cumpatare si intelepciune.

Liviu Dragnea, despre decizia presedintelui Iohannis de a respinge propunerile de ministri: Argumente proaste, bataie de joc

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, joi, ca argumentele presedintelui Iohannis referitoare la respingerea celor trei propuneri de ministri sunt o bataie de joc, potrivit Agerpres. Presedintele Camerei.

Dragnea, despre anularea marelui miting al PSD: Am fi vrut sa-l facem in weekend, numai ca ne-am trezit tarziu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat explicatii referitoare la anularea marelui miting al PSD, initial programat pentru miercurea viitoare.

DRAGNEA, DESPRE ARGUMENTELE LUI IOHANNIS PRIVIND RESPINGEREA MINISTRILOR: O bataie de joc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca argumentele lui Klaus Iohannis legate de respingerea celor trei propuneri de ministri reprezinta o ''bataie de joc ''.

Liviu Dragnea, despre remaniere: Pentru mine subiectul este inchis. Discutam dupa alegeri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, in judetul Dolj, ca pentru el subiectul unei remanieri guvernamentale este inchis pana dupa alegerile europarlamentare din 26 mai. intrebat daca va accepta.

Dragnea, despre argumentele lui Iohannis de respingere a celor trei propuneri de ministri: O bataie de joc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca argumentele lui Klaus Iohannis legate de respingerea celor trei propuneri de ministri reprezinta o bataie de joc. Argumente proaste, bataie de joc, a.

Dragnea, despre Corina Cretu: Cand spui ca tii cu tara si votezi impotriva ei, esti mincinoasa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca daca informatia potrivit careia Colegiul Comisarilor, din care face parte si Corina Cretu, a votat pentru transmiterea ultimei scrisori de avertisment catre Romania, atunci aceasta este o mincinoasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )