Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea a fost pus sub urmarire penala de DNA, pentru trafic de influenta, in dosarul vizitei in SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea a fost pus sub urmarire penala de DNA, pentru trafic de influenta, in dosarul vizitei in SUA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) l-a pus joi sub urmarire penala pe fostul lider PSD Liviu Dragnea, in prezent incarcerat la penitenciarul Rahova, pentru trafic de influenta in dosarul vizitei in SUA la inaugurarea presedintelui Trump, relateaza G4media. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, pus oficial sub urmarire penala in dosarul privind vizita sa in SUA la investirea lui Donald Trump: Ce acuzatii ii aduc procurorii DNA

Liviu Dragnea a fost pus, joi, sub urmarire penala de procurorii DNA pentru trafic de influenta si folosirea influentei pentru obtinerea de foloase necuvenite in dosarul referitor la vizita acestuia in Statele.

DE LA CINCI NEVESTE, LA DOUA DOSARE PENALE Tariceanu, pus sub acuzare pentru luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie, prin intermediul Parchetului General, a solicitat, ieri, presedintelui Klaus Iohannis sa aprobe cererea de efectuare a urmaririi penale intr-un dosar de coruptie care il vizeaza pe Calin Popescu Tariceanu si in care Senatul a votat in iunie 2019 impotriva ridicarii imunitatii. Ulterior, au fost efectuate acte de urmarire penala cu privire la fapte si alte persoane, intre care un om de afaceri trimis in judecata.

Liviu Dragnea, chemat la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru intalnirea cu Donald Trump

Liviu Dragnea va fi adus, astazi, la DNA pentru a fi pus sub acuzare in dosarul vizitei din SUA, atunci cand fostul lider al PSD s-a intalnit cu Donald Trump.

Violente la Capitoliu: Un cvintuplu medaliat olimpic a fost pus sub acuzare pentru participarea la revolta

Un cvintuplu medaliat olimpic al Statelor Unite care a castigat inclusiv doua medalii de aur a fost pus sub acuzare miercuri pentru presupusa sa participare la revolta de pe Dealul Capitoliului de miercurea trecuta, relateaza CNN.

Liviu Dragnea, citat la DNA pentru dosarul vizitei in SUA la Donald Trump

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost citat azi la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru trafic de influenta in dosarul vizitei din SUA la inaugurarea presedintelui Donald Trump din ianuarie 2017.

Prima reactie a lui Tariceanu dupa ce DNA a cerut aviz de urmarire penala:Dosar facut pe considerente politice

Calin Popescu Tariceanu a afirmat, dupa ce procurorii au solicitat luni presedintelui Klaus Iohannis sa incuviinteze cererea de urmarire penala in cazul sau, ca este genul de dosar facut de catre DNA pe considerente politice.

Klaus Iohannis a incuviintat cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu. Cererea a fost trimisa ministrului Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu si a informat Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la formularea acestei cereri.

Ministrul Justitiei i-a trimis procurorului general cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a trimis, miercuri, procurorului general cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu.

Iohannis a transmis ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu-Tariceanu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, ministrului Justitiei, Stelian Ion, cererea de urmarire penala a fostului prim-ministru Calin Popescu-Tariceanu.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce a intrat in istorie drept primul presedinte american pus sub acuzare de doua ori. VIDEO

Camera Reprezentantilora votatmiercuri pentru punerea sub acuzare a presedintelui in exercitiu al SUA,Donald Trump. Acesta devine primul presedinte din istoria SUA care este pus sub acuzare de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )