Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dragnea pleaca din tara chiar in ziua in care isi afla sentinta. DNA cere 7 ani si jumatate de inchisoare pentru seful PSD

B1 B1,
Dragnea pleaca din tara chiar in ziua in care isi afla sentinta. DNA cere 7 ani si jumatate de inchisoare pentru seful PSD

Magistratii Curtii Supreme se vor pronunta pe 29 mai in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. Chiar in aceasta zi, insa, Liviu Dragnea, vizat in dosar, se va afla intr-o vizita. continuă pe B1

Liviu Dragnea pleaca ntr-o deplasare n Elvetia n ziua n care se asteapta sentinta din dosarul angajarilor fictive

Liviu Dragnea urmeaza sa aiba o deplasare oficiala, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, la Berna in Elvetia in perioada 29-31 mai, in contextul in care pe 29 mai inalta Curte de Casatie si Justitie este asteptata sa pronunte sentinta in dosarul angajarile fictive la DGASPC Teleorman, unde procurorii DNA au cerut pedepse de 7 ani si 6 luni pentru instigare la abuz in serviciu si 2 ani si 6 luni pentru fals.

Ludovic Orban, despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila: Sunt un om care isi asuma riscurile

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, miercuri, despre plangerea pe care a depus-o impotriva premierului Vioricai Dancila. Orban a precizat ca demersul a fost facut din.

Andreea Marin face ANUNTUL cu care isi BULVERSEAZA fanii: O privesc asa si ma strange in spate...

Andreea Marin a povestit ce anume a motivat-o sa munceasca atat de mult, astfel incat sa devina omul de succes care este astazi. Vedeta a dat detalii nestiute despre momentele din copilarie care au maturizat-o.

Ce se intampla cu romanii care isi cumpara masini la mana a doua: Anuntul care ii vizeaza pe toti soferii!

De duminica, cei care vor sa-si achizitioneze o masina second-hand, vor fi obligati sa anunte acest lucru in termen de 90 de zile de la data dobandirii vehiculului. Daca proprietarii masinilor la mana a.

CUTREMUR in SHOWBIZ! FUEGO anunta retragerea din viata MONDENA! Mesajul care i-a socat pe FANI

Paul Surugiu, in varsta de 41 de ani, cunoscut in randul celor care ii asculta muzica si ii apreciaza concertele sub numele de Fuego, a anuntat ca nu ii place deloc eticheta de persoana publica si ca.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )