Libnet.ro
UNICEF

10:31

Dragnea, prima aparitie TV dupa victoria in fata Gabrielei Firea. Ce represalii pregateste

Adevărul Adevărul,
Dragnea, prima aparitie TV dupa victoria in fata Gabrielei Firea. Ce represalii pregateste

Liderul PSD Liviu Dragnea va vorbi, in aceasta seara, la Antena 3, de la ora 21. 00, despre razboiul intern pe care l-a castigat impotriva razvratitilor Paul Stanescu, Gabriela Firea, Mihai Tudose si Adrian Tutuianu. continuă pe Adevărul

Dragnea, invitat la Antena 3 dupa Cezar Ouatu: Mai bine cantam ceva la baterie. in PSD pot fi mai multe voci, dar sa fie in aceeasi gama

Liderul PSD Liviu Dragnea va vorbi, in aceasta seara, la Antena 3, de la ora 21. 00, despre razboiul intern pe care l-a castigat impotriva razvratitilor Paul Stanescu, Gabriela Firea, Mihai Tudose si Adrian Tutuianu.

Liviu Dragnea, primul interviu dupa victoria in fata pucistilor: Nu am retineri, dar nu mai am nici rabdare

Liviu Dragnea a venit duminica, la Editia Speciala moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, pentru primul interviu dupa sedinta CExN de vineri. Iata principalele sale declaratii: La baza partidului a.

Liviu Dragnea, primul interviu dupa victoria in fata pucistilor: Dupa o asemenea perioada neagra, trebuie sa dai o amnistie

Liviu Dragnea a venit duminica, la Editia Speciala moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, pentru primul interviu dupa sedinta CExN de vineri. Iata principalele sale declaratii: La baza partidului a.

Dragnea, noi amenintari: Daca ne prinde 1 decembrie la guvernare, Iohannis si serviciile au pierdut meciul

Liderul PSD Liviu Dragnea vorbeste, in aceasta seara, la Antena 3, despre razboiul intern pe care l-a castigat impotriva razvratitilor Paul Stanescu, Gabriela Firea, Mihai Tudose si Adrian Tutuianu.

Dragnea: Trebuie data amnistie. E un act de dreptate, nu de clementa. Nu ma tem de puscarie. Daca ne prinde 1 decembrie la guvernare, Iohannis a pierdut meciul

Liviu Dragnea crede ca a existat o coordonare intre opozantii sai din partid si presedintele Klaus Iohannis, cel care isi doreste caderea Guvernului Dancila. Liderul PSD sustine o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea, ordonanta pe care o blocheaza deocamdata ministrul Justitiei Tudorel Toader. Dragnea a mai lansat atacuri la adresa directorului SRI, a procurorlui general si a fostei sefe DNA.

Liviu Dragnea: Am refuzat sa supun la vot propunerea de excludere a Gabrielei Firea

Liviu Dragnea a facut o declaratie de presa la finalul CEx al PSD imi cer scuze de la Mircea Badea, nu am reusit sa incheiem sedinta asa cum a spus el. S-au spus pareri, puncte de vedere, controverse,.

Daniel Dragomir, acuzatii la adresa unor pucisti din PSD. Cine s-a ascuns in spatele Gabrielei Firea

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir le da sfaturi gratis pucistilor din PSD. Acesta sustine ca miscarea de indepartare a lui Liviu Dragnea de la sefia PSD ar fi avut succesul scontat daca Gabriela Firea ar fi.

Firma Gabrielei Firea primeste 200.000 de lei despagubiri pentru un teren de 550 de mp din Voluntari

Suma va fi platita pentru o suprafata de 550 mp, aflata in proprietatea Tudor Imob Media SRL, firma detinuta de Gabriela Firea si fiul ei cel mare. Terenul va fi expropriat pentru constructia autostrazii Bucuresti-Ploiesti.

Firma Gabrielei Firea poate primi 200.000 de lei despagubiri pentru un teren de 550 de mp din Voluntari. MT a publicat proiectul in plin scandal PSD

In plin scandal intern din PSD, un proiect de Hotarare de guvern pentru declansarea exproprierilor proprietatilor din Voluntari, pune pe tapet despagubirile de care ar beneficia Gabriela Firea, ca asociat al unei firme care detine 550 mp, aflati in drumul contructiei autostrazii Bucuresti Ploiesti.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )