Libnet.ro
UNICEF

10:31

Dragos Savulescu ar fi gata sa se predea: Afaceristul din Grupul de la Monaco s-ar afla in Italia

B1 B1,
Dragos Savulescu ar fi gata sa se predea: Afaceristul din Grupul de la Monaco s-ar afla in Italia

Omul de afaceri Dragos Savulescu, proaspat condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul retrocedarilor frauduloase de plaje si terenuri din Constanta, ar fi gata sa se predea in Italia, sustin surse. continuă pe B1

Dragos Savulescu ar fi gata sa se predea. Unde se afla in acest moment

Omul de afaceri Dragos Savulescu, dat in urmarire internationala, ar fi gata sa se predea autoritatilor din Italia. Politistii l-au cautat, dar nu l-au gasit astfel incat sa puna in aplicare sentinta.

Cine este Dragos Savulescu, fugarul condamnat la 5 ani cu executare in dosarul retrocedarilor de pe litoral

Dragos Savulescu, omul de afaceri condamnat joi de inalta Curte la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta, a fost dat in urmarire de politie, iar pe numele sau a fost emis mandat de arestare. Fostul actionar al Clubului Dinamo, ce a cochetat cu actoria la un moment dat, a intrat in atentia tabloidelor dupa relatiile cu Rodica Ghionea si Madalina Ghenea.

Pe ce cheltuie banii Dragos Savulescu, recent condamnat la inchisoare si dat in urmarire internationala: Controversatul om de afaceri duce o viata plina de extravagante(FOTO)

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat la cinci ani de inchisoare, alaturi de Cristian Borcea si Radu Mazare in dosarul retrocedarilor, a fost dat in urmarire internationala. Surse din randul.

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )