Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dragos Savulescu, reactie dupa condamnarea din dosarul retrocedarilor: A fost o executie

Antena3 Antena3,
Dragos Savulescu, reactie dupa condamnarea din dosarul retrocedarilor: A fost o executie

Dragos Savulescu a reactionat dupa fuga din tara si condamnarea primita. El a precizat ca nu recunoaste condamnarea si ca ceea ce s-a intamplat a fost o executie. El a transmis un mesaj prin. continuă pe Antena3

Miliardarul fugar Dragos Savulescu refuza sa se intoarca in tara: Nu recunosc sistemul de justitie corupt din Romania

Condamnat la 5 ani si jumatate de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta si Mamaia, afaceristul Dragos Savulescu a avut o prima reactie in care arata ca nu recunoaste sentinta.

Fostul actionar dinamovist Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarii plajelor, spune ca nu se va preda. Motivul invocat

Fostul actionar dinamovist Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarii plajelor, afirma intr-o postare pe blog ca este nevinovat, dar ca nu se va preda autoritatilor romane, pentru ca nu recunoaste sistemul de justitie corupt din Romania.

Juan Guaido a anuntat ca va reveni in Venezuela dupa vizita din Ecuador

Juan Guaido, liderul opozitiei venezuelene si autoproclamat presedinte, recunoscut de peste 40 de state ale lumii, a anuntat ieri ca va reveni la Caracas dupa vizita din Ecuador si a facut apel pentru noi proteste fata de Nicolas Maduro.

Digisport: Multumesc, Roger. M-ai facut de rs n fata copiilor! Cea mai tare reactie, dupa ce Federer a cstigat titlul 100

Roger Federer a castigat titlul 100 din cariera si a devenit al doilea jucator din istoria tenisului care atinge aceasta borna, dupa Jimmy Connors, care are 109 titluri in palmares. Federer l-a invins in finala de la Dubai pe grecul Stefanos Tsitsipas, scor 6-4, 6-4.

KOVESI, DESPRE COINCIDENTELE DIN DOSARUL SAU: Contributia mea din acest moment s-a oprit, va fi o decizie politica

Fosta sefa DNA LAura Codruta Kovesi a declarat astazi, la Europa FM, ca in ceea ce priveste dosarul sau de la Sectia pentru investigarea magistratilor, sunt mai multe coincidente.

Dancila, dupa dezbaterile din Parlament pe OUG 114: Circul si jignirile la care am asistat m-au dezamagit profund

Premierul Viorica Dancila s-a aratat dezamagita de dezbaterile de luni din Parlament pe OUG114. Despre OUG 114, Guvernul are datoria si obligatia sa asigure o dezbatere ampla pentru deciziile care se iau.

Locul opozitiei in balanta de putere dupa alegerile din Moldova

Blocul ACUM trebuie sa se decida, in primul rand, daca vrea sa influenteze procesul de guvernare sau deja a decis ca va detine rolul de opozitie in Parlament. Dificultatea unei asemenea decizii depinde la fel de succesul Democratilor de a stabili in cele din urma o coalitie impreuna cu Partidul lui Shor, cei trei alesi independenti si in mod neaparat minim 11 reprezentanti ai Socialistilor. Daca persista cel mai mic risc ca un asemenea scenariu sa prinda contur, atunci Blocul ACUM trebuie sa se pregateasca de alegeri anticipate sau de prelungirea fortata a guvernarii actuale.

Venezuela: Guaido declara ca se va ntoarce acasa luni dupa turneul din America Latina

Liderul opozitiei din Venezuela, Juan Guaido, a declarat duminica ca se va intoarce acasa luni pentru a conduce noi proteste impotriva presedintelui Nicolas Maduro, cu toate ca exista riscul ca autoritatile sa-l aresteze, dat fiind faptul ca a incalcat interdictia de calatorie cand a parasit tara saptamana trecuta, anunta Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )