Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dragos Tudorache: il indemn pe Igor Dodon si Guvernul sau sa nu foloseasca Europa ca munitie electorala

Adevărul Adevărul,
Dragos Tudorache: il indemn pe Igor Dodon si Guvernul sau sa nu foloseasca Europa ca munitie electorala

Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, europarlamentarul grupului Renew Europe, Dragos Tudorache, a raspuns la atacul lui Igor Dodon la adresa unor ambasadori ai UE acredidati in Republica Moldova. Europarlamentarul a afirmat ca presedintele tarii este deja in campanie electorala. continuă pe Adevărul

Igor Dodon, la Munchen: Politica externa echilibrata va fi o prioritate pentru Guvernul Republicii Moldova

Igor Dodon i-a asigurat pe partenerii externi, cu care s-a intalnit la Conferinta Internationala pentru Securitate de la Munchen, ca acordurile semnate anterior si politica externa echilibrata vor fi o prioritate pentru actuala guvernare a Republicii Moldova. Despre aceasta a vorbit presedintele intr-o postare video pe pagina sa de Facebook, transmite IPN.

Un deputat PAS cere audierea conducerii companiei TRM pentru propaganda in favoarea lui Igor Dodon

Presedintele fractiunii PAS, Igor Grosu, solicita audierea conducerii institutiei publice Compania Teleradio-Moldova TRM) in Parlament. deputatul afirma ca, desi compania este platita din banii contribuabililor, aceasta il elogiaza pe Igor Dodon si Partidul Socialistilor, transmite IPN.

Un presedinte care alearga sefii de stat pe culoare pentru poze, Igor Dodon: trei gafe succesive si o falsa dilema

Igor Dodon si socialistii pro-rusi se afla din nou in fata unei alegeri care e in masura sa agite spiritele si sa puna degetul pe rana, separand populatia Republicii Moldova si expunand contradictiile dintre documentele PSRM si actele guvernarii pe care o sustin.

Acuzatii grave la adresa lui Igor Dodon in scandalul concesionarii Aeroportului Chisinau: Ar fi solicitat 50 milioane de euro de la ologarhul Andrei Goncearenko

Igor Dodon se afla in mijlocul unor acuzatii grave, in scandalul privind concesionarea Aeroportului Chisinau. Potrivit primarului de Balti, Renato Usatii, presedintele Republicii Moldova ar fi solicitat 50.

Igor Dodon ar fi pretins 50 milioane de euro de la miliardarul rus Andrei Goncearenco. Dezvaluirile lui Renato Usatii

Igor Dodon ar fi pretins 50 milioane de euro de la miliardarul rus Andrei Goncearenko, cel care recent a intrat in posesia companiei Avia Invest, careia statul i-a concesionat, in 2013, Aeroportul Chisinau. Anuntul a fost facut de catre primarul de Balti, Renato Usatii, care sustine ca seful statului i-ar fi promis omului de afaceri ca in schimbul banilor ii va permite acestuia sa-si desfasoare in continuare activitatea la Aeroport.

Marina Tauber:Eliberarea lui Vlad Filat inainte de expirarea termenului de detentie a fost facuta cu implicarea lui Igor Dodon

Vicepresedinta Partidului Sor Marina Tauber considera caeliberarea ex-premierului Vlad Filat inainte de expirarea termenului de detentie ar fi fost facuta cu implicarea lui Igor Dodon. Potrivit ei, eliberarea fostului prim-ministru ar fi convenabila sefului statului pentru a putea exercita presiuni asupra presedintei Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, care a declarat ca nu exclude ca ar putea candida la prezidentiale, transmite IPN.

Vladislav Kulminski: Igor Dodon a adus daune serioase Moldovei in reglementarea transnistreana

Directorul executiv al Institutului de Initiative Strategice, Vladislav Kulminski, este de parere ca presedintele Igor Dodon a adus daune serioase Republicii Moldova in cadrul procesului de reglementare transnistreana.

Mihai Popsoi, despre atacul lui Igor Dodon la adresa ambasadorilor UE: Ne aduce aminte de strategia lui Plahotniuc

Vicepresedintele Parlamentului, deputatul PAS Mihai Popsoi, spune ca presedintele Igor Dodon antagonizeaza artificial relatiile cu UE, ceea ce ne aduce aminte de strategia lui Plahotniuc. Afirmatiile deputatului au fost facute in contextul in care, saptamana trecuta, seful statului a lansat mai multe critici la adresa ambasadorilor UE acreditati in Republica Moldova.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )