Libnet.ro
UNICEF

14:01

DRAMA in Familia Regala! Avionul in care Meghan Markle si Printul Harry zburau catre Amsterdam a fost lovit de un fulger

B1 B1,
DRAMA in Familia Regala! Avionul in care Meghan Markle si Printul Harry zburau catre Amsterdam a fost lovit de un fulger

Printul Harry si Meghan Markle au fost avut parte de o experienta neplacuta luna trecuta! Avionul in care calatoreau catre Amsterdam a fost lovit de un fulger. Avionul privat de lux inchiriat de cei. continuă pe B1

Cutremur in FAMILIA REGALA: DIVORTEAZA, la scurt timp dupa marea nunta! A fost prinsa in fapt! Marele SECRET a iesit la iveala

Harry si Meghan Markle se vor desparti in maximum trei ani, potrivit unei previziuni lansate de clarvazatoarea Simone Simmons, cea care a prezis moartea tragica a printesei Diana. Ea a declarat ca in.

Cum s-au imbracat Kate Middleton si Meghan Markle la nunta Printesei Eugenie

Privirile tuturor au fost atintite ieri, la nunta Printesei Eugenie, in mod special spre cele mai faimoase Ducese din lume, Kate Middleton si Meghan Markle. Iata cum au ales acestea sa se imbrace la eveniment.

Meghan Markle va participa la MET GALA la fel ca Printesa Diana?

Urmatoarea editie a evenimentului de mare anvergura, Met Gala va avea loc abia peste sapte luni, insa oamenii cred inca de pe acum ca Meghan Markle va fi prezenta si va aduce un plus de valoare acestei seri speciale.

Fostul sot al lui Meghan Markle s-a insurat cu o tanara putred de bogata. Iata ce avere are!

Fostul sot al lui Meghan Markle, Trevor Engelson tocmai s-a casatorit cu o tanara a carei avere valoreaza 200 de milioane de dolari.

Este din nou NUNTA in Familia Regala! Printesa se casatoreste cu un fost manager de club (FOTO)

Este din nou nunta in familia regala a Marii Britanii. Printesa Eugenie, una dintre cele doua nepoate ale reginei Elizabeta a II-a, se casatoreste cu alesul inimii sale, Jack Brooksbank. Este a doua nunta.

Caru cu vedete: Ce interventii estetice are Meghan Markle; Loredana Chivu si iubitul sau, Mihai Colesnicov, audiati la DIICOT; Mine se marita. Ct a slabit Printesa Eugenie a Marii Britanii?

Motivul pentru care Nicole Kidman si Tom Cruise nu au avut niciodata copii biologici. Ceea ce mai putin stim despre. Uite ce chiloti purta Regina Victoria a Marii Britanii!Chilotii Reginei Victoria erau confectionati dintr-o panza de calitate.

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )