Libnet.ro
UNICEF

12:30

DRAMA in lumea manelelor! LOVITURA pentru CARMEN SERBAN: A paralizat! Vestea care SOCHEAZA Romania

B1 B1,
DRAMA in lumea manelelor! LOVITURA pentru CARMEN SERBAN: A paralizat! Vestea care SOCHEAZA Romania

Carmen Serban trece prin momente dramatice. Cantareata si-a internat de curand tatal paralizat la o clinica de recuperare. Astazi mi-am petrecut ziua alaturi de pretiosii mei parinti. continuă pe B1

SOC in lumea manelelor! LOVITURA pentru ADRIAN MINUNE! A aflat tot adevarul despre noul iubit al lui CARMEN! Va fi MACEL

Carmen Minune si-a gasit iubirea in bratele unui tanar misterios! Carmen l-a introdus deja familiei pe noul sau iubit semn ca lucrurile sunt cat se poate de serioase. Cel mai proaspat cuplu din.

Lovitura pentru Carmen Adamescu: Sechestru pe 16 CLADIRI in valoare de MILIOANE DE EURO

Se complica situatia in dosarul in care Carmen Adamescu este acuzata de delapidare. Fostei sotii a afaceristului Dan Adamescu i s-a pus sechestru asigurator asupra a 16 bunuri imobile, in valoare totala de.

inca o lovitura pentru Carmen Adamescu. Sechestru pe 16 cladiri in valoare de peste 41 de milioane de lei

Politistii, sub indrumarea procurorilor, au pus, joi, sechestru asigurator asupra a 16 bunuri imobile, in valoare totala de peste 41. 000 de lei, in dosarul in care Carmen Adamescu este acuzata de.

DRAMA in lumea manelelor: A paralizat! CARMEN SERBAN a facut anuntul SOC

Carmen Serban trece prin momente dramatice. Cantareata si-a internat de curand tatal paralizat la o clinica de recuperare. Astazi mi-am petrecut ziua alaturi de pretiosii mei parinti.

Lovitura pentru Polonia de la Curtea de Justitie a UE: Reforma privind Curtea Suprema trebuie suspendata provizoriu

Lovitura pentru Polonia de la Curtea de Justitie a Uniunii Europene UE). Varsovia trebuie sa suspende aplicarea legii care devansa data de pensionare a judecatorilor, determinand circa 20 dintre ei sa se.

DRAMA in lumea manelelor! Regele FLORIN SALAM e devastat: Abia se mai poate ridica! E mai GRAV decat a crezut...

Dezvaluiri cutremuratoare au fost facute in direct de catre fi idca lui Florin Salam, Betty Stoian . Aceasta a marturisit in direct ca a nascut prin cezariana deoarece ii era mult prea frica sa.

Lovitura pentru Omar Hayssam. Sirianul condamnat pentru terorism a primit verdictul de la Tribunalul Dambovita

Omul de afaceri sirian Omar Hayssam, condamnat la 20 de ani pentru terorism, dupa rapirea jurnalistilor romani in Irak in 2013 ramane in arest. Magistratii Tribunalului Dambovita au respins, miercuri,.

O noua lovitura pentru Romania

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a pronuntat hotararea in cauza C-301/17 Comisia Europeana c. Romania, privind obligatiea Statelor membre de a lua masurile necesare pentru a inchide siturile care nu au.

LOVITURA pentru soferi: Schimbari radicale privind amenzile contraventionale! Mai e putin timp la DISPOZITIE

Soferii vor putea plati in orice localitate din tara amenda intr-un cont fara a se mai tine cont de localitate in care contravenientul isi are domiciliul, potrivit celei mai noi legi pentru soferi care.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )