Libnet.ro
UNICEF

07:16

DRAMA in lumea manelelor: A paralizat! CARMEN SERBAN a facut anuntul SOC

B1 B1,
DRAMA in lumea manelelor: A paralizat! CARMEN SERBAN a facut anuntul SOC

Carmen Serban trece prin momente dramatice. Cantareata si-a internat de curand tatal paralizat la o clinica de recuperare. Astazi mi-am petrecut ziua alaturi de pretiosii mei parinti. continuă pe B1

DRAMA in lumea manelelor! LOVITURA pentru CARMEN SERBAN: A paralizat! Vestea care SOCHEAZA Romania

Carmen Serban trece prin momente dramatice. Cantareata si-a internat de curand tatal paralizat la o clinica de recuperare. Astazi mi-am petrecut ziua alaturi de pretiosii mei parinti.

SOC in lumea manelelor! LOVITURA pentru ADRIAN MINUNE! A aflat tot adevarul despre noul iubit al lui CARMEN! Va fi MACEL

Carmen Minune si-a gasit iubirea in bratele unui tanar misterios! Carmen l-a introdus deja familiei pe noul sau iubit semn ca lucrurile sunt cat se poate de serioase. Cel mai proaspat cuplu din.

DRAMA in lumea manelelor! Regele FLORIN SALAM e devastat: Abia se mai poate ridica! E mai GRAV decat a crezut...

Dezvaluiri cutremuratoare au fost facute in direct de catre fi idca lui Florin Salam, Betty Stoian . Aceasta a marturisit in direct ca a nascut prin cezariana deoarece ii era mult prea frica sa.

MACEL in lumea manelelor! VESTI TRISTE pentru regele NICOLAE GUTA: A ajuns la URGENTE! M-a luat raul. Am stat in perfuzii

Sorina, fosta iubita a lui Nicolae Guta, a explicat intr-o interventie televizata ce a patit in ziua unei nunti! Ea dezval uit ca i s-a facut rau cu o seara inainte de marele eveniment.

Curtea de Apel a facut anuntul: Ce se intampla cu Carmen Adamescu

Carmen Adamescu va fi cercetata sub control judiciar, au decis joi judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, informeaza Ziare. com. Instanta a admis astfel contestatia fostei sotii a omului de afaceri.

DOLIU in televiziune! Celebra prezentatoare a facut anuntul TRIST: Mi-a spus ca pleaca linistit

Celebra prezentatoare TV Raluca Moianu a vorbit despre drama prin care a trecut dupa moartea sotului sau. inainte sa paraseasca aceasta lume, Marius Ancuta i-a spus sotiei sale ca pleaca.

CE SCARBOS... OANA LIS a facut anuntul trist, cu lighioana alaturi: Din pacate pentru toti care l-au cunoscut, fostul primar VIOREL LIS...(FOTO)

Isterie pe retelele de socializare! Oana Lis a postat o fotografie care a impartit internetul in doua tabere! Ea a facut publica o imagine in care apare in prim plan un pahar cu vin. Multi dintre.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )