Libnet.ro
UNICEF

01:05

DRAMA la PRO TV! BOALA CUMPLITA cu care se CONFRUNTA Cabral! Informatia a fost CONFIRMATA

B1 B1,
DRAMA la PRO TV! BOALA CUMPLITA cu care se CONFRUNTA Cabral! Informatia a fost CONFIRMATA

Cabral Ibacka a trecut prin momente cumplite, in urma cu ceva timp. indragitul prezentator de la PRO TV s-a confruntat cu dureri din cauza herniei. continuă pe B1

PRO TV primeste bani de la Guvern pentru serialul Vlad. Ce suma va fi alocata

Pro TV primeste bani de la Guvernul Romaniei pentru productia serialului Vlad. Cererea de finantare depusa de postul de televiziune a fost aprobata de Comisia Nationala de Prognoza, ceea ce inseamna ca Pro TV va primi 35% din suma de productie, foarte aproape de ce au cerut initial reprezentantii postului. PRO TV primeste bani de .

Sezonul al doilea Vlad, realizat cu bani de la Guvern: ce finantare a primit Pro TV

Solicitarea postului Pro TV privind acordarea unui ajutor pentru sezonul al doilea al serialului Vlad, a fost aprobata de Comisia Nationala de Prognoza.

VIDEO Simona Halep, la 16 ani, in platoul lui Catalin Maruta, la PRO TV. Cum arata, dupa ce a castigat Roland Garros-ul la junioare

Nascuta intr-o familie de aromani, in Constanta, a inceput sa joace tenis la 4 ani, iar de la 6 ani a inceput sa practice zilnic acest sport. La 15 ani s-a mutat in Bucuresti si de atunci a inceput sa viseze. La 16 ani a fost in platoul lui Catalin Maruta, la Pro TV, si .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )