Libnet.ro
UNICEF

21:17

Dreapta a lansat candidatura Simonei Spataru la Primaria Sectorului 4. Violeta Alexandru: Clanurile interlope conectate la Baluta au de ce sa se teama

Adevărul Adevărul,
Dreapta a lansat candidatura Simonei Spataru la Primaria Sectorului 4. Violeta Alexandru: Clanurile interlope conectate la Baluta au de ce sa se teama

Candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, si lideri ai PNL si PLUS Bucuresti au lansat candidatura Simonei Spataru la Primaria Sectorului 4. Nicusor Dan a afirmat ca Simona Spataru este un candidat excelent, iar Violeta Alexandru, presedintele PNL Bucuresti, a trasmis ca gruparile interlope conectate la Baluta au de ce sa se teama de venirea Simonei Spataru in Primarie. continuă pe Adevărul

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5, din partea PPU social-liberal), au anuntat, duminica, reprezentantii formatiunii.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5, din partea PPU social-liberal), au anuntat, duminica, reprezentantii formatiunii.

Dan Cristian Popescu anunta ca e sustinut de PSD pentru Primaria Sectorului 2

Viceprimarul Sectorului 2, fostul liberal Dan Cristian Popescu, a anuntat, sambata, ca PSD sustine candidatura sa la primaria de sector.

Avertisment pentru alianta PNL-USR-PLUS. Firea s-a intalnit cu DC Popescu, viceprimar PNL care vrea sa candideze independent la Primaria Sectorului 2

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat pe Facebook ca a avut o intalnire joi cu Dan Cristian Popescu, care si-a anuntat tot astazi candidatura la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu este sustinut de catre PNL. Ea a precizat ca acesta i-a prezentat proiectele si planurile pe care le are pentru modernizarea si dezvoltarea sectorului.

Nicusor Dan a prezentat candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 4: Suntem aici pentru a construi noul Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar general al Capitalei, a prezentat, duminica seara, candidatul sprijinit de fortele de dreapta pentru Primaria Sectorului 4 al.

Dan Cristian Popescu anunta ca va candida la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu are sprijinul PNL

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a anuntat ca va candida la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu are sprijinul PNL in acest sens. El a adaugat ca, in cazul in care ar fi ales Neculai Ontanu acest lucru ar face sa duca Sectorul 2 cu 20 de ani in urma, in anul 2000, atunci cand dansul a devenit primar, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )