Libnet.ro
UNICEF

13:16

DSU: 2.000 de studenti voluntari vor fi repartizati sa ii ajute pe medicii din prima linie

România Liberă România Liberă,
DSU: 2.000 de studenti voluntari vor fi repartizati sa ii ajute pe medicii din prima linie

Primele ordine de repartizare a studentilor voluntari care se vor alatura cadrelor medicale aflate i. continuă pe România Liberă

DSU: 2.000 de studenti-voluntari de la facultatile de Medicina, alaturi de doctori si asistente, in prima linie anti-COVID

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a anuntat, marti seara, ca aproape 2. 000 de studenti s-au inscris pentru a deveni voluntari alaturi de cadrele sanitare din prima linie, iar 720 au fost deja repartizati in 25 de judete.

Aproape 2.000 de studenti voluntari sunt repartizati in spitalele suport Covid

Aproape 2. 000 de studenti sunt repartizati in spitalele suport Covid prin decizia Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Este vorba despre voluntari care vor ajuta cadrele medicale implicate in ingrijirea pacientilor infectati cu virusul SARS CoV-2.

Aproape 2000 de studenti voluntari, alaturi de cadrele sanitare din prima linie

Aproape 2000 de studenti voluntari s-au inscris sa lucreze alaturi de cadrele sanitare din prima linie, conform unui comunicat al Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU).

CORONAVIRUS |DSU: Aproape 2.000 de studenti voluntari, alaturi de cadrele sanitare din prima linie

Aproape 2. 000 de studenti s-au inscris pentru a deveni voluntari alaturi de cadrele sanitare din prima linie, iar 720 au fost deja repartizati in 25 de judete, a anuntat, marti, Departamentul pentru Situatii de.

720 de studenti voluntari au fost repartizati in spitale COVID din toata tara, pentru a-i ajuta pe medici sa faca fata numarului mare de cazuri

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a anuntat, marti, ca 720 de studenti la medicina, care s-au oferit ca voluntari, au fost repartizati in spitale suport COVID-19 din toata tara. Acestia vor ajuta cadrele medicale implicate in ingrijirea pacientilor infectati cu virusul SARS CoV-2. Alti 1300 de studenti voluntari li se vor alatura in perioada urmatoare.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2189 seconds )